Insta360 are cu siguranță un drum lung. Începând cu un accesoriu de 360 ​​de grade pentru dispozitivele iPhone, compania sa mutat până la oferirea aceleiași facilități de utilizare și confort pentru profesioniști în doar doi ani. Insta360 Titan a anunțat recent studiourile și creatorii profesioniști, dar nu aveți nevoie de un kit scump pentru asta. Anul trecut, upgrade-ul Insta360 ONE X a adus tot ce aveți nevoie într-o cameră profesională, dar portabilă și poate fi utilizat în curând de către utilizatorii Matterport pentru a crea tururi virtuale care nu doar educă, dar pot vinde și proprietăți imobiliare

                 

Matterport este unul dintre cele mai importante nume când vine vorba de a oferi instrumente pentru a crea și a experimenta tururi virtuale. Companiile precum Apple și Google au încheiat un parteneriat cu compania pentru a prezenta diferite tehnologii de cameră și imagini de 360 ​​de grade și acum este rândul lui Insta360 pentru a arăta ce are în Insta360 ONE X.

Parteneriatul dintre Insta360 și Matterport înseamnă că este aproape imposibil să creați tururi virtuale ale proprietăților și caselor. Pur și simplu conectați camera ONE X cu aplicația mobilă Matterport și urmați instrucțiunile ghidate pentru a face fotografii de 360 ​​de grade în locații cheie. Și, în ciuda fotografiilor în interior, senzorii ONE X de 18 megapixeli și capabilitățile HDR vă asigură că obțineți cele mai bune fotografii pentru a-și arăta potențialii cumpărători.

Odată ce fotografiile au fost încărcate în cloud, Matterport lucrează pentru a crea un tur virtual 3D interactiv al proprietății. Mai mult decât doar mersul pe jos, cu toate acestea, aceste experiențe includ, de asemenea, date, cum ar fi măsurători de adâncime și zonă. Studiile recente arată că turneele virtuale nu numai că sporesc vizionările, ci chiar călătoresc calificate în domeniul imobiliar.

S-ar putea să pară aproape ca o piață ciudată, dar afacerea cu întreprinderi imobiliare este o cale solidă pentru creștere, pe măsură ce Insta360 se îndreaptă spre piața profesională a camerelor de 360 ​​de grade. Pe lângă proprietățile imobiliare, compania urmărește, de asemenea, să fie camera de alegere pentru industria ospitalității și turismului. Integrarea Insta360 ONE X și Matterport este în prezent încă în versiune beta, dar dacă totul merge bine, versiunea finală va fi lansată în martie

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here