O zi după ce Twitter a dezvăluit că "o problemă" a fost eliminată. Likes from tweets vine o afirmație similară a lui Instagram, care spune că un bug este responsabil pentru picăturile masive ale numărului de adepți pe care unii utilizatori l-au experimentat. Plângerile cu privire la urmaș scad speculațiile că Instagram a curățat conturile neautorizate, dar compania a dezvăluit că o problemă continuă este de vină.

                 

Deși mulți utilizatori ai Instagram au un număr scăzut de adepți, relativ vorbind, multe celebrități, mărci și "influențatori" au milioane de oameni care urmează conturile lor. Pentru Instagramatorii de carieră, numerele adepților reprezintă o parte vitală a câștigării banilor, deci nu este deloc surprinzător faptul că unii utilizatori s-au panicat pe măsură ce numărul lor a scăzut drastic

Ce se întâmplă?

Unele rapoarte și utilizatori au speculat că Instagram a eliminat un număr mare de conturi false, care ar putea include spam-uri și alte conturi care încalcă politicile platformei. Cu toate acestea, Instagram și-a folosit contul oficial Twitter pentru a arunca o lumină asupra problemei în această dimineață, spunând că "o problemă" se află în spatele schimbărilor.

"Suntem conștienți de o problemă care provoacă o schimbare în numerele de urmăritori ale contului pentru unii oameni chiar acum", a spus Instagram. "Lucrăm să rezolvăm acest lucru cât mai repede posibil".

Declarația a fost publicată în dimineața devreme, pe 13 februarie. Problema rămâne în vigoare în acest moment. Instagram nu a furnizat detalii suplimentare despre ceea ce se întâmplă și nici nu a spus atunci când se așteaptă ca problema să fie rezolvată.

Cine este afectat

Mulți utilizatori s-au plâns de scăderea numerelor lor de urmăritori, dar nu toți au raportat o schimbare. Nu este clar în acest moment câte utilizatori de Instagram au fost afectați de acest bug, dar se știe că unele conturi de profil cu milioane de adepți au înregistrat scăderi drastice. Artistul de machiaj James Charles a publicat un tweet astăzi, declarând că contul lui Instagram a pierdut, de exemplu, o jumătate de milion de adepți

Nu este prima oară

Nu este pentru prima oară când utilizatorii social media au înregistrat schimbări bruște ale numărului de conturi datorită unei probleme neașteptate. Pe 12 februarie, Twitter a zdrobit teoriile de conspirație de cenzură, când a confirmat că scăderile neobișnuite ale "Likes" au fost cauzate de "o problemă". La începutul ieri, unii utilizatori de Twitter, inclusiv conturile de profil, au declarat că tweeturile lor au înregistrat scăderi mari în " , "În timp ce alții au raportat probleme cu notificări și retweets.

Activitatea neobișnuită ia determinat pe unii utilizatori să acuze Twitter că intenționează să cenzure în mod deliberat Îți place pe tweets din anumite grupuri, iar acuzațiile au rămas după ce Twitter a dezvăluit problema. În ciuda paranoiei, Twitter a anunțat, miercuri după-amiază, prin intermediul contului de asistență, că a rezolvat problema; Plățile, notificările și retweet-urile ar trebui să revină la normal.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here