Ca și cum rețeaua socială cu cea mai mare varietate de moduri de a posta o bucată de conținut a fost rege, Instagram a lansat o altă caracteristică nouă. Acest nou sistem permite creatorilor să ia clipuri din videoclipurile lor IGTV pentru a posta la feed-ul principal de știri. Instagram a spus că au făcut acest lucru pentru ca "să puteți previzualiza videoclipuri IGTV în feed-ul dvs."

                 

Deci nu este ca și cum ai obține conținut de la orice creatori de conținut pe care nu îl mai urmezi – din câte știm. În schimb, este un mod nou pentru ca Instagram să-și promoveze platforma IGTV pentru videoclipuri mai lungi. Pentru versiunea lor YouTube autonomă, dacă doriți să vedeți situația.

IGTV a fost lansat pentru prima dată în iunie 2018, iar la creditul lui Instagram, programul a rămas mult mai mult decât ne-am fi așteptat. IGTV este un sistem cu ajutorul căruia creatorii de conținut le iau în Instagram cu videoclipuri pe care le-ar fi putut posta pe alte site-uri video – cum ar fi YouTube, Vimeo sau un site mai puțin cunoscut.

"Ca TV, IGTV are canale. Dar, în IGTV, creatorii sunt canalele ", a declarat Instagram despre IGTV la ora de lansare anul trecut. "Când urmăriți un creator pe Instagram, canalul lor IGTV se va afișa pentru a vă urmări. Oricine poate fi un creator – puteți să încărcați propriile videoclipuri IGTV în aplicație sau pe web pentru a vă lansa propriul canal. "

Acum, Instagram încearcă să aducă oamenii în aplicația IGTV din aplicația standard Instagram. Nu este prima dată când sa întâmplat acest lucru și probabil că nu este ultimul. Acum este doar în feed-ul de știri pentru prima dată.

Cu alte cuvinte, Instagram se extinde, din nou, dincolo de aplicația foto de bază pe care o făceau odată. Utilizatorii vor găsi videoclipurile de previzualizare IGTV în feedul lor din această după-amiază. Presupunând că aceștia urmăresc creatorii de conținut care au făcut timp pentru a face videoclipuri IGTV și au luat timp suplimentar pentru a crea videoclipuri de previzualizare IGTV pentru videoclipurile pe care le-au creat deja.

Mai are cineva sentimentul că într-o zi societatea s-ar fi abătut de pe social media ca asta și creatorii de conținut care altfel ar fi făcut ceva minunat își vor da seama că și-au irosit viața creând videoclipuri verticale sau pătrate pe care nimeni nu poti vedea? Am acel sentiment uneori.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here