La început, edtech-ul de la Londra, pi-top, a dezarhivat un nou produs "learn-to-code", demonstrând astăzi computerul "go anywhere"

Discutând despre produsul cu TechCrunch înaintea lansării, cofondatorul și CEO-ul Jesse Lozano a vorbit despre abilitățile pe care compania le speră ca elevii din gama de vârstă de la 12 la 17 să se dezvolte și să învețe să se aplice prin utilizarea tehnologiei conectate pe senzori , alimentat de noul său pi-top 4, pentru a rezolva problemele din lumea reală.

"Când veți obține un pi-top 4 din cutie veți începe să învățați cum să codificați cu el, veți începe să învățați și să înțelegeți circuitele electronice, veți înțelege senzorii de la biblioteca senzorilor. Sau componente din biblioteca componentelor noastre ", ne-a spus el. "Deci, nu este:" Voi învăța cum să creez un robot care se rotește pe roți și nu bate în lucruri "

"E mai mult:" Voi învăța cum funcționează un motor. Voi învăța cum funcționează un senzor de distanță. Voi învăța cum să conectați în mod corespunzător puterea acestor senzori diferiți. Voi învăța cum să aplic acele cunoștințe … să iau acele abilități și [keep making stuff]. "

Pi-top 4 este un computer modular conceput pentru a fi aplicabil, bine, oriunde; în aer, cu ajutorul unui atașament dron; alimentarea unui balon meteorologic; acționând ca creier pentru un robot pe roți; sau atașat la senzori plantați ferm în sol pentru a monitoriza condițiile locale de mediu.

Începutul a început deja să se facă în această zonă, prin intermediul unor produse anterioare – cum ar fi un laptop alimentat de la Pi, care avea o fermă construită pentru electronice de panificație. Dar pi-topul 4 este un pas complet în afara casetei obișnuite de calcul

Dispozitivul are un ecran OLED mini integrat pentru afișarea informațiilor despre proiect împreună cu o serie de porturi. Acesta poate fi conectat la și programat prin intermediul unuia dintre celelalte computere Pi-powered sau orice PC, Mac sau Chromebook, compania spunând că se conectează cu ușurință la ecrane, tastaturi și șoareci existente. Versatilitatea pare a fi numele jocului pentru pi-top 4.

Abordarea lui pi-top la calcul și electronică este flexibilă și interoperabilă, ceea ce înseamnă că pi-top 4 poate fi extins cu componente electronice standard – sau chiar cu kituri de stil Littlebits "mai ușor de gestionat și bobs

Pi-top intenționează, de asemenea, să vândă câteva accesorii proprii (cum ar fi add-on-ul drone, ilustrat mai sus) pentru a ajuta copiii să devină sucuri de proiect creativ – și a lansat o serie de accesorii, camere foto, motoare și senzori pentru a "permite creatorilor de toate vârstele să înceapă să învețe făcându-se direct din cutie".

Dar Lozano subliniază că jocul său pe platformă este de a ajunge la o lume mai largă, fără a încerca să blocheze profesorii și copiii să cumpere hardware proprietary. (Ceea ce ar fi cu totul imposibil, în orice caz, având în vedere miezul Raspberry Pi.)

"Este vorba de a oferi oamenilor o lățime de abilități", spune Lozano, discutând abilitățile bazate pe senzori pe care dorește să le favorizeze. "Pe măsură ce treceți prin aceste proiecte diferite învățați aceste abilități specifice, dar, de asemenea, începeți să înțelegeți cum se vor aplica și altor proiecte"

El menționează diferite proiecte de tip maker pe care pi-topul le poate folosi, cum ar fi un robot de muzică sau un robot pe roți, dar spune că punctul nu face niciun lucru specific; este încurajarea copiilor să vină cu idei de proiecte proprii.

"Odată ce un fel de văl a fost străpuns în elevi și profesori, vedem că unele dintre cele mai bune lucruri încep să se facă. Oamenii fac lucruri pe care nu aveam idee că le-ar integra în ea ", ne spune el, arătând, ca exemplu, un proiect de mașină solară de la un grup de copii din SUA. "Acești copii de cincisprezece ani construiesc autoturisme solare și o cursează de la Texas la California – și folosesc pi-topuri pentru a înțelege felul în care mașinile lor au performanțe pentru a lua decizii rasiale mai bune".

noul dispozitiv pi-top este un computer modular programabil conceput pentru proiecte de producție

"Ceea ce înveți într-adevăr este abilitățile de bază", adaugă el, cu un ștergător blând, la inima jucăriilor STEM care vizează acum portofele părinților. "Vrem să vă învățăm abilități reale. Și vrem să puteți crea proiecte care să fie reale. Că nu este codificare bazată pe bloc. Nu este magnetizat, tăiat în asta și dintr-o dată ai ceva. Este vorba de a vă învăța cum să faceți lucrurile. Și cum funcționează lumea în jurul tău. "

Pi-top 4 pornește de la 199 USD pentru un pachet de fundație care include un cartuș de Raspberry Pi 3B +, card de 16GB SD, pachet de alimentare, împreună cu o selecție de senzori și componente add-on pentru proiectele de pornire

Legăturile educaționale suplimentare vor lansa, de asemenea, pe linie, la un preț mai mare, inclusiv mai multe adăugări, acces la software-ul premium și un curriculum complet pentru educatori pentru a sprijini producătorii în devenire, potrivit lui Lozano

Începuturile au ieșit, cu siguranță, departe de laptopul tiparit 3D, care a prins ochiul înapoi în 2015. Astăzi, are peste 80 de angajați la nivel global, cu birouri în Marea Britanie, SUA și China, în timp ce dispozitivele de învățare creativă sunt în mâinile "sutelor de mii" de școală din peste 70 de țări în această etapă. Iar Lozano spune ca au incercat sa treaca anul acesta anul trecut.

Deci, în timp ce spațiul "învățați să codificați" a izbucnit într-o revoltă de zgomot și culoare în ultima jumătate de deceniu, cu tot felul de jucării conectate, care acum concurează pentru atenția copiilor, și pesterând părinți cu afirmații cvasi-educative, -top și-a păstrat capul în jos și sa concentrat ferm asupra construirii unei afaceri serioase cu edificii STEM, în centrul atenției, salvând-o de la urmărirea falsurilor de consumatori, așa cum spune Lozano

"Concentrarea noastră neîntreruptă asupra educației reale este ceva care ne-a diferențiat", răspunde el, întrebându-se cum arată pi-top în ceea ce este acum o piață foarte aglomerată. "Piața de consum, așa cum am văzut cu alte companii, poate fi nestingherită. Și încercând să creez o jucărie de lovituri tot timpul – aș prefera să las asta la Mattel … Când lucrezi cu școli, nu e un proces nesăbuit "

O parte a acestui accent include sprijinirea educatorilor pentru a dobândi abilitățile necesare pentru a putea învăța ceea ce este întotdeauna un domeniu de studiu care evoluează rapid. Astfel, școlile care se înscriu la produsul abonamentului pi-top primesc materiale și ghiduri de asistență, pentru a le ajuta să creeze un spațiu de producție și să înțeleagă toate intrările și ieșirile platformei pi-top. De asemenea, oferă un sistem de backend pentru managementul clasei care permite profesorilor să urmărească progresul studenților.

"Dacă ești un profesor care nu are absolut nici o experiență în domeniul informaticii sau al ingineriei sau în învățarea bazată pe STEM sau atunci când poți să aduci pe platforma pi-top, să înveți cu ea și cu elevul tău și când sunt pregătiți să creeze un curs de informatică – sau ceva de acest tip – în clasă ", spune Lozano.

pi-top vrea copiii să folosească tehnologie pentru a aborda problemele din lumea reală

"Ca și în cazul tuturor lucrurilor bune, este nevoie de timp și trebuie să construiești o bancă de experiență. Unul dintre lucrurile pe care ne-am concentrat cu adevărat este acela de a da profesorilor capacitatea de a construi acea bancă de experiență, printr-un club după școală sau printr-un plan de lecție specială pe care ar putea să o facă

"Pentru noi este vorba de sporirea acestui profesor și de ai ajuta să devină un mare educator cu instrumente și resurse. Sunt niște lucruri de tip edtech pe care vor să le înlocuiască pe profesor – doresc să facă cadrele didactice învechite. Nu puteam să nu fiu de acord cu acest punct de vedere mai mult. "

"De ce profesorii nu cumpără doar manuale?", Adaugă el. "Este nevoie de 24 de luni pentru a publica un manual. Deci, cum ar trebui să predați știința informatică cu acele abilități bazate pe tehnologie, cu ceva care este conceperea de doi ani? "

Pi-topul de vară a trecut de 16 milioane USD în finanțarea Seriei B, condusă de fondatorii existenți Hambro Perks și Committed Capital. Acesta a folosit finanțarea pentru a aduce Pi-top 4 pe piață și, de asemenea, a investit foarte mult în echipa sa în ultimele 18 luni – extinderea expertizei interne în proiectarea produselor de învățare și vânzarea în sectorul educației prin intermediul unui număr de angajați. Inclusiv fostul director de învățare la Apple, Dr William Rankin.

Filozofia fondatorilor este de a combina expertiza academică în educație cu "excelență în inginerie". "Vrem ca experiența de învățare să fie ceva la care suntem 100% siguri", spune Lozano. "Puteți intra în pi-top și începeți imediat să învățați cu planurile noastre de lecție și cu tipul de cadru pe care îl oferim."

"[W] Nu m-am concentrat pe … educație. Este pedagogia ", adaugă el. "Este rezultatul învățării pe care îl veți obține când utilizați pi-top-ul. Deci, una dintre marile schimbări din ultimele 18 luni este că am angajat o echipă de educație de nivel mondial. Avem peste 100 de ani de experiență pedagogică asupra echipei care produce acum o cantitate enormă – îi numim designeri de experiență în învățare ".

El consideră că acest accent va fi pozitiv pe măsură ce mai mulți educatori își îndreaptă atenția asupra modului de a-și arma elevii cu abilitățile techie ale viitorului

"Există o mulțime de competiții, dar acum școlile se uită că sunt [asking] care este echipa care se află în spatele rezultatelor educației pe care mi le vinzi", sugerează el. "Și știți ce dacă nu aveți o echipă de educație cu adevărat puternică, atunci veți vedea școli și districte să devină mult mai pretențioși – pentru că există atât de multe posibilități. Și din nou, asta e ceva foarte entuziasmat. Toată lumea încearcă mereu să încheie un acord de parteneriat comercial. Asta nu e doar un lucru pe care ne-am concentrat și cred într-adevăr că a fost o alegere inteligentă la sfârșitul nostru. "

Lozano este, de asemenea, încântat de un videoclip pe care echipa a produs-o pentru a promova noul produs – care lovește un șold, o notă urbană, pe măsură ce pi-top încearcă să inspire generația viitoare de producători

"Ne bucură cu adevărat să lucrăm în sectorul educațional și, cu adevărat, mă bucur foarte mult să îi ajut pe profesori și școli să furnizeze studenților lor conținut de inspirație și rezultate de învățare", adaugă el. "Este cu adevărat un motiv foarte bun să te trezești dimineața."

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here