Apple tocmai a lansat versiunea 12.1.3 a iOS și în timp ce numerotarea nu sugerează că este doar o actualizare de întreținere, este una pe care mulți utilizatori ar dori să o aplice ca ASAP. Nu, nu adaugă nicio caracteristică nouă și nu o activează pe cea ascunsă. În schimb, repară bug-uri pe care utilizatorii le-au confruntat în aproape toate produsele Apple, cu excepția Mac-urilor care nu le-au dat nici o cantitate mică de durere în ultimele săptămâni de la iOS 12.1.2

                 

iMessage a fost unul dintre cele mai invidiate servicii ale Apple, dar aplicația Messages a provocat recent durerea utilizatorilor. De la ultima actualizare iOS, o eroare în pagina Detalii a aplicației a făcut aproape imposibilă vizualizarea fotografiilor vechi sau a videoclipurilor schimbate cu un contact. În plus, unele fotografii trimise prin intermediul unei foi de distribuire ar putea avea la întâmplare artefacte dungate. Ambele buguri au fost raportate în această nouă actualizare.

iPhone-ul XS, XS Max și XR au făcut titluri, dar nu toate sunt într-o lumină bună. Dincolo de preocupările legate de vânzări, cu toate acestea, o problemă pe care proprietarii acestor iPhone-uri 2018 le-au întâmpinat este că se deconectează aleatoriu de la CarPlay. iOS 12.1.3 stabilește că, la fel ca și un bug în HomePod, care determină ca difuzorul inteligent să se repornească aleatoriu sau ca Siri să devină inexplicabil surdă

În cele din urmă, unii dintre proprietarii de iPad Pro 2018 au raportat distorsionări atunci când utilizează o intrare audio externă periferică. În timp ce acest lucru poate părea o problemă foarte mică, reduce disponibilitatea acestor iPad-uri ca instrumente profesionale de creație și productivitate pe care Apple le dorește ca toată lumea să le cunoască. Și acum este fix, de asemenea.

Un cuvânt de prudență, totuși. Deși aceste corecții destul de importante pot solicita utilizatorilor să instaleze iOS 12.1.3 imediat, trebuie de asemenea remarcat faptul că unele dintre aceste bug-uri s-au strecurat în actualizarea iOS 12.1.2. În funcție de cât de importante pot fi aceste remedii, ar fi mai înțelept să lăsați fierberea să mănânce o zi sau două înainte de ao aplica.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here