Apple a lansat ieri o nouă versiune beta a iOS 12.2. În timp ce versiunea finală nu este disponibilă încă, iată ce ar trebui să vă așteptați: noul Animojis și un logo fals 5G dacă sunteți un client AT & T

Dacă aveți un iPhone X, XS, XS Max sau XR, veți vedea animale noi în colecția Animoji. Pe măsură ce vedeți 9to5mac, veți putea înregistra un mesaj video și puteți înlocui capul cu o girafă, o bufniță, un rechin sau un warthog. Aceste animojis vor funcționa și în timpul apelurilor FaceTime.

Iată o fotografie de la 9to5mac cu noua componență:

Mai interesant este faptul că Apple a cedat parcului de marketing al AT & T pentru a redenumi 4G în 5G. Macromotorii au observat că unii utilizatori AT & T au acum o pictogramă "5G E" în colțul din dreapta sus atunci când fac upgrade la versiunea beta a iOS 12.2. Unele telefoane Android afișează deja o pictogramă 5G E după o actualizare AT & T

Dar nu te păcăli, nu e 5G – această pictogramă înlocuiește pictograma LTE. AT & T a rebrandat LTE cu agregarea purtătoare ca 5G Evolution. Dar încă rulează pe aceeași rețea.

Iată o imagine din forumurile MacRumors:

Același lucru sa întâmplat în S.U.A. în timpul trecerii de la 3G la 4G. AT & T a decis să își rebrand rețeaua 3G HSPA + la 4G. Acesta este motivul pentru care mulți transportatori vorbesc despre LTE în loc de 4G.

AT & T a confundat toată lumea în acel moment, iar compania este pe punctul de a face același lucru din nou. Este prea rău Apple ajută AT & T cu această actualizare iOS.

Dezvăluiri: TechCrunch este o companie Verizon Media

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here