Companiile de smartphone-uri au început să adopte poziția aproape ironică și benefică de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și limita utilizarea de smartphone-uri. Acestea implică adesea stabilirea unor termene pentru durata utilizării unei aplicații sau, mai frecvent, blocarea timpului când aplicațiile nu vor fi disponibile. Pentru utilizatorii iOS, acesta din urmă vine prin setările de timp ale ecranului Screen Time și, începând de la iOS 12.2 beta, va oferi utilizatorilor un control mai precis al acestor limite pe zi.

                 

Screen Time Downtime este o versiune super-alimentată a setărilor comune "Nu deranjați" găsite pe aproape toate platformele mobile. Cu toate acestea, nu deranjați se concentrează doar pe notificări, deși puteți controla acest lucru pe bază de aplicație. În schimb, downtime limitează aplicațiile pe care le puteți accesa într-o anumită perioadă.

Un lucru pe care Lipsa de timp lipsea, totuși, a fost capacitatea de a seta ore în zile diferite ale săptămânii. În acest moment, puteți seta numai intervalul de timp în care prestabilitatea va fi în vigoare și va fi aplicată în toate zilele săptămânii, tratând în mod egal săptămânile și săptămânile.

Încă de la iOS 12.2 beta, cu toate acestea, Apple oferă utilizatorilor posibilitatea de a decide cu privire la aceste ore pe zi. Probabil că ați fi mai iertat la sfârșit de săptămână și vă oferiți câteva ore suplimentare de timp pe ecran în timpul weekend-urilor. Sau poate chiar a stabilit cronometrul mai devreme în anumite zile.

iOS 12.2 beta tocmai a început să fie lansat pentru dezvoltatori și, firește, devine un comori de teaseri și indicii pentru caracteristici viitoare și chiar și unele dispozitive. De exemplu, AirPod-urile mult așteptate 2 cu integrarea "Hey Siri" ar putea fi chiar la colț. S-ar putea chiar să existe un nou iPod Touch în fabricarea de asemenea.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here