În această după-amiază, unii utilizatori vor avea acces la iOS 13, iPadOS și cel mai nou sistem de operare desktop pentru computerele Apple, MacOS Catalina. Acești utilizatori vor trebui să aibă conturi de dezvoltatori cu Apple înainte de a încerca orice fel de descărcare. Odată ce sunt gata să se rostogolească, vor avea nevoie doar să se îndrepte spre portalul de dezvoltatori de la Apple pentru a-și colecta software-ul ca atare.
                 

Acest nou software va fi disponibil pentru utilizatorii iPhone-urilor iPhone 6 și mai recent – deci iPhone 8, X, XS și altele. Aceste dispozitive vor avea acces la această cădere ca o actualizare gratuită a software-ului. Această actualizare se poate realiza prin rubrica Setări, General, Actualizare software. Este posibil să nu aveți acces în acest minut.

Utilizatorii aparatelor iPad Air 2 și mai noi, iPad 5th-gen sau mai târziu, iPad mini 4 și mai noi, precum și toate modelele iPad Pro vor primi o actualizare iPadOS în această toamnă. Aceasta va fi, de asemenea, o actualizare gratuită a software-ului și va fi accesibilă prin Setări generale. Încărcarea iOS 13 pe un iPad este o idee proastă, la fel de rău ca și încărcarea iPadOS pe un iPhone – nu funcționează.

La fel ca în cazul software-ului de mai sus și de mai jos, utilizatorii ar trebui să se îndrepte spre Apple Developer Portal pentru a-și atinge astăzi programul de previzualizare a dezvoltatorilor. Numai dacă acești utilizatori sunt membri ai programului Apple Developer și numai dacă au un dispozitiv suficient de nou pentru a susține respectivul software.

Utilizatorii vor găsi și astăzi cel mai nou software Apple TV care vine într-o previzualizare pentru dezvoltatori. Asta este tvOS 13, cu o nouă aplicație Apple TV și eventual acces la Apple TV +. Acest software va fi disponibil într-un beta public în cursul acestei luni (iunie 2019) prin beta.apple.com. Această actualizare va funcționa numai pentru Apple TV 4K și Apple TV HD.

Previzualizarea macOS Catalina va începe astăzi pentru dezvoltatori, iar o versiune beta publică va fi disponibilă în cursul acestei luni. Utilizatorii vor putea accesa prin intermediul beta.apple.com pentru toate versiunile prezentate aici, iar MacOS Catalina va fi disponibil pentru "Mac-urile introduse la jumătatea anului 2012 sau mai târziu".

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here