iPad mini 5-a generație a fost tachinat astăzi cu abilități care se potrivesc cu cele ale dispozitivelor de vârf. Acest lucru se datorează în mare parte adăugării de părți care anterior au fost utilizate pe alte dispozitive – la fel ca cel mai recent iPad standard. Standardizarea pieselor utilizate aici ar reduce (și va reduce) costul de producție al dispozitivului, generând în același timp o putere de procesare mai mare și noi caracteristici la un dispozitiv de nouă generație.

                 

iPad mini 5 va lua destul de mult o formă care nu se deosebește de versiunea sa cea mai recentă (încă în magazin) (iPad Mini 4), din nou după conducerea iPad-ului standard. După cum sa menționat în rapoarte ca târziu, iPad mini 5 va fi destul de probabil să poată utiliza accesoriile lansate anterior pentru iPad mini 4. * Acest dispozitiv se spune că rulează cu aceleași specificații externe ca predecesorul său.

Procesorul din iPad mini 5 este probabil fie A10 Fusion sau A10X. Primul a fost folosit în iPhone 7 și iPad 6th-gen, în timp ce acesta din urmă a fost folosit anterior în primul iPad Pro (10.5-inch) și Apple TV 4K (5-gen).

iPad mini 5 a fost înclinat pentru a continua utilizarea unui conector fulger USB și a unui jack de căști de 3,5 mm. Senzorul standard de identificare a amprentelor digitale pare să rămână și în joc. Aproape că Apple nu este prins în folosirea aceleiași tehnologii de marcă în toate dispozitivele de la bord, nu-i așa?

Din cauza implementării noului procesor în acest nou mini iPad, este probabil ca Apple Pencil-ul 1-a să poată fi folosit. Este foarte, foarte puțin probabil ca al doilea gen Apple Pencil să fie capabil să lucreze cu acest dispozitiv, dar creionul Apple de la primul gen este foarte probabil într-adevăr.

UPDATE: Un raport privind fabricarea în această săptămână sugerează că poziția microfonului din spate a acestui iPad mini 5 va putea identifica dispozitivul VS iPad mini 4. iPad mini 4 are un microfon în aceeași poziție ca iPad Air 2, în timp ce iPad mini 5 are o poziție de microfon în centrul din spate sus, la fel ca iPad-a-gen gen. Ca și în cazul altor modificări, acest lucru este posibil pentru a standardiza plasarea și costurile pieselor.

* Deoarece poziția microfonului va fi probabil schimbată, unele cazuri și accesorii destinate pentru iPad mini 4 nu vor putea funcționa corect cu iPad mini 5. Nu ar vrea să blocheze acel mic

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here