iPad Pro 2018 în ambele iterații vin cu câteva idiosincrasii care ar putea să nu fie evidente pentru toți cumpărătorii. Astăzi, noi executăm o listă cu 5 lucruri pe care doriți să le luați în considerare înainte de a vă cumpăra. Adică, presupunând că nu ați cumpărat deja iPad-ul Pro în momentul în care au fost puse la dispoziție imediat după poarta, desigur.

                 

1. Va funcționa vechile accesorii iPad cu noul iPad Pro?

Răspunsul aici, în ansamblu, este nu. Vechile case iPad nu se potrivesc decât dacă sunt extrem de, extrem de versatile și se potrivesc practic pentru orice tabletă de mărime. Marginile acestor noi unități iPad Pro diferă de orice iPad lansat în trecut, iar dimensiunile sunt noi.

Accesorii vechi dependente de fir pentru iPad, în toate formele, utilizează unul dintre cele două dopuri vechi specifice produsului Apple. Cel mai recent set de iPad-uri a folosit conectori Lightning, această nouă linie utilizează USB-C. Există și câteva precizări privind situația USB-C.

2. Accesorii USB-C vor funcționa cu iPad Pro 2018?

Este posibil, dar în multe cazuri puțin probabil. USB-C aici nu este la fel de flexibil și incluziv ca pe un MacBook. Utilizatorii vor găsi doar suport pentru tipurile de conexiuni USB de iOS. Asta înseamnă că nu există o unitate de stocare a unității hard disk externe

Conectarea unei camere la iPad Pro ar putea, eventual, să funcționeze foarte bine. Depinde într-adevăr de tipul de cameră despre care vorbești.

3. Vechiul 10.5 a primit un impuls

Este comun pentru opțiunea conectată la dispozitive mobile pentru orice număr de produse electronice să coste mai mult decât versiunea wi-fi a aceluiași dispozitiv. Cu iPad Pro, creșterea prețurilor de la o zi la alta pare să se fi schimbat. Suntem în căutarea specială la versiunea iPad Pro 10.5-inch, versiunea care nu sa schimbat cu această versiune cea mai recentă.

Pentru acel iPad Pro de 10.5 inch, versiunile Wi-Fi au costat 50 de dolari mai mult decât au făcut înainte de lansarea noilor modele. Creșterea prețurilor pentru modelul de 10,5 inch al iPad Pro pentru versiuni celulare a variat de la 879 dolari la 929 dolari pentru modelul de 256 GB și de la 1.079 dolari la 1.129 dolari pentru versiunea 512GB

4. Prețul poate să urce în sus, foarte ușor

Dacă decideți dintre un iPad Pro și un MacBook Air, aveți o situație straniu unică pe mâini. Dar dacă sunteți în această situație, luați în considerare: Această nouă linie iPad Pro nu este făcută pentru economia

Cea mai puțin costisitoare MacBook Air sună la aproximativ 1.200 USD. Un model iPad Pro 12.9-inch trădat în afara modelului 2018 ar putea costa cu ușurință aproape dublu, presupunând că cumpărați accesorii chiar în poarta. Pentru modelul 1TB, veți plăti 1749 USD, cu excepția cazului în care achiziționați versiunea celulară de 1.900 USD.

Adaugă AppleCare pentru standardul de doi ani pentru $ 130 și ai $ 2030 total. Smart Keyboard Folio pentru acest model adaugă încă 200 de dolari, iar Pencilul Apple costă 130 $. Deci asta e 2360 USD! Acesta este doar aproximativ 40 dolari scurt de două ori prețul cel mai puțin costisitoare MacBook Air.

5. Experiență completă în aplicația Adobe Power în 2019

Unele aplicații nu vor deveni disponibile decât după un an mai târziu anul viitor. Poate că cea mai mare aplicație de pe această listă de versiuni 2019 este Photoshop CC pe iPad. Aceasta este o aplicație Photoshop, care este în principiu desktop-grade Photoshop, dar făcută special pentru un mediu touch

O altă versiune a aplicației Adobe 2019 pentru iPad Pro include Project Aero pentru experimentarea și creația realității augmentate. Poate că aplicația cea mai minunată (încă subevaluată) care vine în iPad Pro în 2019 de la Adobe este Project Gemini. Această aplicație se presupune că combină "raster, vector și perii dinamice noi într-o experiență de aplicație unică construită pentru desen". Aveți o privire asupra aplicațiilor Adobe iPad care vin în 2019 pentru a afla totul despre aceasta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here