Chiar înainte de adresa principală a dezvoltatorilor la WWDC 2019, iPadOS a fost dezvăluit. Sau scurgeri. În orice caz, iPadOS nu a fost demonstrat deloc în această zi, iar astăzi a fost făcut oficial de documentele publicate chiar de Apple. Numele iPadOS a apărut primul în cel mai nou lot de descărcări de dezvoltatori din portalul de descărcări pentru dezvoltatori Apple.
                 

De azi, Apple Software include iOS, watchOS, tvOS, iPadOS și / sau macOS. Acestea și celelalte software-uri importante pentru dezvoltatori precum SDK-urile Apple, profilurile de furnizare, pachetul SDK FPS și pachetul de implementare și altele. Cheia, aici, este împărțirea care există acum între iOS și iPadOS.

Dacă utilizați cea mai recentă previzualizare a dezvoltatorului iOS, ar trebui să puteți vedea iPadOS dacă tastați pe tastatură pe iPad sau iPhone. Introduceți "ipado" și "iPadOS". E un fel de ouă de Paște. Marcați acest lucru pe calendar, oameni buni – pentru prima dată când această tastatură a făcut vreodată ceva atât binevenit, cât și educativ.

Pentru moment nu există iPhoneOS și nu există nici un iPodOS. Cu excepția cazului în care numărați iOS înainte de a fi numit iOS, atunci aveți unele iPhoneOS din nou în timp.

De asemenea, rețineți: Acest moment înaintea notei de la WWDC 2019 a arătat, de asemenea, că Microsoft apare cu o codificare "galapagos". Veți vedea mai multă acțiune Microsoft în versiunea de dispozitive de tip dual-screen de pe platforma de astăzi. Imaginați-vă dacă Apple a decis să dorească să facă și un astfel de dispozitiv – ce ar putea fi numit? Dublu-Pad?

În feedul principal de știri vom explora intrările și ieșirile din această divizare a sistemului de operare futurist, presupunând că aceasta este o mișcare pozitivă din partea companiei care, în general, rămâne cât se poate de simplă (pentru dezvoltatori) . Este timpul ca Apple să renunțe la trecut și să înceapă din nou, ca și Phoenix, cu un sistem de operare pentru fiecare dispozitiv?

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here