iPhone-ul 2019 ar putea să nu aibă 5G, dar Apple ar putea adopta o altă tehnologie wireless de ultimă oră pentru smartphone-urile sale emblematice. Deși iPhone-urile de generația următoare sunt încă la mai multe trimestre distanță – și Apple rămâne în centrul controverselor în jurul valorii de telefoane mobile sunt prea scumpe – zvonuri despre specificațiile telefoanelor iPhone 2019 au început deja.

                 

Chatter mai devreme astăzi a circulat în jurul tehnologiei camerei și a afișajului care ar fi folosit în noile iPhone-uri de anul acesta. Se așteaptă ca Apple să se alinieze cu aranjamentul său actual de două iPhone-uri OLED – alimentarea la high-end a pieței – și un singur telefon LCD. Acesta din urmă va înlocui în mod eficient iPhone XR.

Între timp, există și discuții că dispozitivul cel mai mare, cel mai scump – care va înlocui iPhone XS Max – va adăuga o cameră suplimentară în spate. Cele trei matrice de camere vor distinge ulterior de telefoanele OLED mai mici, care vor înlocui iPhone-ul XS. Se asteapta ca acesta sa aiba doua senzori de camera, in timp ce inlocuirea iPhone XR va ramane cu doar unul.

Ceea ce nu ne așteptăm, totuși, este 5G. Se spune că Apple așteaptă până în 2020 cel mai devreme să îmbrățișeze rețelele celulare de generația a cincea, din mai multe motive. Pe de o parte, chiar până la sfârșitul anului 2019 nu se așteaptă ca rețelele să aibă o acoperire larg răspândită de 5G; în mod similar, modemurile de generație întâi de generație sunt susceptibile de a fi foame la putere.

În plus, Apple se crede că se uită la Intel pentru furnizarea de modemuri de 5G, având în vedere bătăliile sale legale în curs cu Qualcomm. Rapoartele de la mijlocul lunii noiembrie 2018 au sugerat că Intel a avansat lansarea modemului său de 5G, dar că ar fi țintit încă disponibilitatea în timp pentru lansarea unui iPhone 5G pentru 2020.

Înainte de aceasta, însă, Apple ar putea adopta un alt standard fără fir de tip sângerare. WiFi 6, numele proaspăt rebranded pentru 802.11ax, va fi pe lista cu specificațiile iPhone-ului 2019, potrivit analistului Barclays, Blaine Curtis, rapoartele Mac Rumors.

Succesorul la 802.11ac – care va fi cunoscut acum ca WiFi 5 după ce WiFi Alliance a anunțat noua sa nomenclatură – WiFi 6 este evident mai rapid decât versiunile anterioare. Cu toate acestea, îmbunătățește și intervalul și permite un număr mai mare de dispozitive să coexiste fără fir în aceeași zonă. Este de așteptat ca videoclipul de înaltă rezoluție să beneficieze, împreună cu aplicațiile IoT, în care economia de putere este esențială.

Într-adevăr, ați putea susține că WiFi 6 va avea un impact mai larg asupra experiențelor de conectivitate iPhone decât 5G, cel puțin pe termen scurt sau mediu. La urma urmei, în timp ce routerele Wi-Fi 6 nu vor fi obișnuite în magazine până mai târziu în acest an cel mai devreme, actualizarea rețelei de acasă pentru a sprijini 802.11ax va fi mult mai practică decât încercarea de a face același lucru cu 5G.

În acest proces, gândiți-vă, va atrage atenția asupra unui loc gol care rămâne în componența Apple. Compania încă nu a înlocuit gama AirPort, după întreruperea rutarelor sale la începutul anului 2018. În timp ce pare a fi mulțumit să părăsească companiile de rețele terțe pentru a umple acest decalaj, probabil prin sosirea WiFi 6, timpul va fi copt pentru o Apple a revenit în categoria

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here