Huawei a depășit Apple ca al doilea mare producător de smartphoneuri din lume, dar, ca de obicei, se pare că Apple nu este dezamăgit de challenger. Dar, împreună cu vânzările dezamăgitoare ale telefoanelor iPhone 2018, Cupertino s-ar putea să se grăbească să se redreseze înainte de a se agrava. Din păcate, s-ar putea să se fi înrăutățit deja dacă acest lucru se va face pentru iPhone din 2019, numit iPhone XI, este adevărata afacere. Pentru că, dacă este, Apple tocmai a luat ceea ce ar putea fi deja un design contencios Huawei și tocmai a făcut-o mai rea.

                 

Numărul de camere smartphone este în creștere până la punctul de nebunie și se pare că Apple, în mod tradițional mai puțin predispus la fads, nu mai poate rămâne pus. Este încă puțin în urmă, dacă merge doar cu camere triplu, la un moment dat când unii deja sară până la patru. Dar asta nu este problema aici. Problema, ca întotdeauna, este găsirea unei modalități de a plasa acești senzori.

În Mate 20, Huawei a introdus un design mai degrabă un roman care a pus trei camere și un bliț într-o formație pătrată din centrul telefonului. Apple a adoptat aparent acest design, dar cu două schimbări. Una este că senzorii nu sunt aliniate într-o rețea îngustă și se pare că zig-zag în interiorul bombei camerei. Cea mai mare diferență, însă, este că se află în colțul din stânga sus al spatelui iPhone-ului, la fel ca orice altă cameră iPhone

O parte din motiv ar putea fi coerența cu toate iPhone-urile realizate vreodată. Celălalt motiv ar putea fi logo-ul Apple care se află chiar în mijloc. Indiferent de modul în care te uiți la ea, totuși, este obligat să fie mai nepopulară decât dacă Apple le-a pus totul într-un rând. Unii ar putea chiar să se întrebe dacă acest lucru marchează sfârșitul faimoaselor sensibilități ale designului Apple.

S-ar putea să crezi că este un fals uriaș, de vreme ce acestea sunt făcute până la urmă. Dar universul de gheață, care are multe pierderi corecte, a confirmat practic că este real. Dacă este așa, atunci iPhone XI ar putea fi cel mai infamat iPhone încă și că "XI" nu va fi amintit decât ca o cifră romană, ci ca pe un emoji

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here