Un set de imagini ale iPhone-ului XI, așa cum se pare că a fost numit, a scurs din această după-amiază din mai multe unghiuri. Acest smartphone nou pare să se schimbe în mare parte în estetica externă mai mult decât se va schimba în abilități – dar ar putea fi înșelător. Și în acest caz cred că ați vrea să mergeți mai departe și speranța pare a fi foarte, foarte înșelătoare, din moment ce ceea ce vedem aici pare cu siguranță că nu este Apple, dacă o spun și eu

                 

Să vorbim despre modalitățile în care această scurgere pare oarecum greșită. În primul rând, s-ar părea că matricea camerei orientate spre spate este centrată de-a lungul axei verticale. În același timp, forma pilulei camerei este aliniată orizontal. Aproape ca și cum cineva a uitat să lovească butoanele de rotire și aliniere stânga în Photoshop.

Este destul de posibil ca matricea camerei cu fața înapoi să nu aibă un aspect, deoarece culorile sunt puțin intense – mai ales inelul luminos din jurul cercului central. Este foarte posibil ca modul în care privim dispozitivul în această redare să pară greșit, deoarece nu este stilizat la gradul pe care îl vom vedea de la Apple.

În cele din urmă, renderările sunt făcute de OnLeaks, un pârghie independentă de informație și un receptor al desenelor CAD, pentru dispozitive precum smartphone-uri și altele, din ultimii ani. Ultimul său lot de scurgeri nu arată atât de diferit de scurgerile din trecut, mai ales când vine vorba despre scurgeri de iPhone.

Având în vedere plasarea constantă a matricei camerei de luat vederi de la Apple în colțul iPhone-ului, este dificil să fie de acord cu posibilitatea ca aceste interpretări să fie reale. În acest caz, acestea vin într-un moment în care celălalt model iPhone (cel pe care l-am văzut săptămâna trecută) arăta, de asemenea, surprinzător de ne-Apple, ca să spunem așa.

Dar să așteptăm și să vedem. S-ar putea ca Apple să permită ca desenele lor să înceapă să arate mult mai puțin ca iPhone-urile anterioare și mult mai mult ca telefonul meu favorit al anului 2018. Transversați-vă degetele, aceasta înseamnă că vor aduce înapoi mufa căștilor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here