iPhone XR este un pic ciudat. Deși nu este ieftin, acesta este considerabil mai ieftin decât cel mai ieftin model XS iPhone. Acestea fiind spuse, acesta diferă de cele mai scumpe dispozitive iPhone 2018 în moduri care nu înseamnă prea mult pentru consumatorii obișnuiți. Toate, cu excepția unuia: camera. Cu o singură cameră, unii ar putea presupune că iPhone XR nu va eșua teribil în acel departament. Cu toate acestea, revizuirea lui DxOMark prevede altfel.

                 

Camerele duale ar putea fi norma pe smartphone-urile de astăzi, dar cel puțin o companie a făcut o treabă excelentă în utilizarea unei singure. Nu, Sony a sarit deja in acest an, dar acum trei generatii, Google a refuzat sa ofere camerei Pixel un partener. Acesta continuă să demonstreze cât de mult puteți face cu o cameră singulară și cu unele magie de software, dar Apple a făcut doar o singură operație pe baza analizei lui DxOMark.

În termeni de ieșire, iPhone XR este surprinzător pe aproape același nivel ca și iPhone XS Max. până în prezent iPhone-ul de top al site-ului. Expunerea, culoarea și detaliile sunt toate în par și în timp ce există un pic de problemă în lumină extrem de scăzută, fotografiile rezultate sunt încă foarte utilizabile.

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că performanțele impresionante ale iPhone XR se încadrează în departamentele Zoom și Bokeh. Fără oa doua cameră foto-telefax care să o ajute, zoom-ul optic al iPhone-ului este de maxim 2 ori, iar modul Portrait se bazează mai mult pe prelucrarea software-ului. Efectele nu sunt rele, nu doar cele mai bune oferite de Apple.

Totuși, iPhone XR tocmai a reușit să depășească Google Pixel 2 ca cel mai bun telefon cu o singură cameră de la DxOMark. Cel putin pentru moment. Revizuirea Google Pixel 3 ar trebui să apară în curând, dar, suficient, să spunem că DxOMark a oferit cumpărătorilor iPhone XR interesați un lucru mai puțin de îngrijorat.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here