Haideți să aruncăm o privire la trailer IT din capitolul doi chiar în acest minut – și să nu spunem că nu te-am avertizat: e ciudat. Această remorcă a căzut prima dată joi, 9 mai, 2019. La acel moment, acest film a fost programat pentru lansare pe 6 septembrie 2019. Poate că asta înseamnă că este atât de extrem de înfricoșător încât nu are nevoie chiar de un rollover de Halloween?
                 

Vedeți-o pe Jessica Chastain chiar pe poarta. Dacă sunteți familiarizați cu saga originală IT-made pentru televiziune, veți cunoaște această scenă. Ceea ce s-ar putea să nu recunoașteți este micul băiat răsucite pe hol.

Acest film va viziona, de asemenea, Isaia Mustafa, James Ransone, James McAvoy, Jay Ryan, Bill Hader și Andy Bean. Asteapta o secunda. Bill Hader? Da, acel Bill Hader, cel pe care l-ai văzut în Gemenii Scheletului. Nu? Trainwreck. Nu? Seria de televiziune Barry. Haide acum.

Poate îl cunoști pe Bill Hader ca pe o voce în interiorul afară! Acolo mergem. El a fost pe SNL de aproximativ un milion de ani și în documentar acum! Dacă nu ați văzut asta, oh, dumnezeul meu mergeți să îl vedeți acum pe Netflix.

IT Capitolul al doilea, sau cum se numește remorcă și WB, IT CAPITOLUL DOI, se zvonește că are cea mai sângeroasă scenă din vreun film de groază. Nu sunteți sigur cum puteți cuantifica un astfel de lucru, dar acolo este! Mai mult sânge decât scena chiuvetei, nu?

Bill Skarsgård va fi din nou Pennywise, desigur. Derry este pentru un alt coșmar. Nu urmăriți această remorcă împreună cu copiii dvs. în cameră. Nu urmăriți această remorcă dacă dvs. sunteți copil. Feriți-vă de copilul răsuciți.

De asemenea, nota: filmul este descris de WB într-un fel de materie de fapt. Aproape că te simți ca un documentar. "Deoarece, la fiecare 27 de ani, răul revine în orașul Derry, Maine," It Chapter Two "aduce personajele – care de mult și-au pierdut căile separate – înapoi împreună ca adulți, aproape trei decenii după evenimentele primului film".

Ca, nici o mare afacere! Doar ultima vizită a răului, vom fi bine. Vom fi toți bine. Voi fi sub pat!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here