Jocul BattleUnknown a devenit un succes destul de masiv de când a fost lansat în 2017, deci nu ar fi surprinzător să vedem că PUBG Corp vrea să creeze mai multe jocuri în franciză . O să facă asta doar printr-un nou studio numit Striking Distance, a cărui creație a fost anunțată astăzi. Noua sarcină a noului studio va fi crearea unui joc narativ stabilit în universul PUBG .
                 

Formarea Striking Distance a fost anunțată astăzi într-un videoclip YouTube care are o față cunoscută: Glen Schofield. Cei care se bucură de jocurile de tip shooters probabil știu deja cine este Schofield, deoarece printre cele mai recente credite se numără și producătorul executiv Dead Space . Desigur, el a fost, de asemenea, unul dintre co-fondatorii Call of Duty dezvoltator Sledgehammer Games, care a asistat la realizarea originalului Black Ops și 19459003 Modern Warfare 3 în timp ce conduceau taxa pe Advanced Warfare și WWII .

Următorul rol al lui Schofield va fi liderul echipei Striking Distance, în calitate de CEO al acesteia. Din păcate, videoclipul PUBG Corp publicat astăzi nu intră deloc în legătură cu acest nou joc PUBG . De fapt, Schofield face să pară că jocul nu este încă în dezvoltare.

"Ca creativ, libertatea de a explora universul PUBG ma fascinat de posibilitățile pe care le vedem ca fiind dincolo de lupta regală", a spus Schofield. "Și sunt emoționat pentru următorul pas, care constă în găsirea celor potriviți pentru a ne alătura în călătoria noastră".

Deci, suna ca și Schofield nu are încă echipa lui încă asamblată, ceea ce sugerează că acest joc nerăbdător PUBG este încă un drum lung. Sperăm că vom afla mai multe detalii despre joc în curând, dar deocamdată am rămas în așteptare pentru PUBG Corp și Striking Distance pentru informații suplimentare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here