Ultimele câteva luni au fost relativ liniștite în ceea ce privește jocurile gratuite oferite prin PlayStation Plus, dar totul se schimbă în iunie. Sony a dezvăluit jocurile care vor fi susținute de PS Plus luna viitoare, iar ambele sunt titluri excelente care merită descărcate. Acest lucru este valabil mai ales dacă evenimentele recente vă simțiți în legătură cu un anumit arici albastru.
                 

Vorbim, desigur, despre Sonic the Hedgehog. Deși reacția la prima remorcă pentru filmul său viitoare a fost mai mică decât stelară, există ceva bun în universul Sonic the Hedgehog . Sonic Mania este un exemplu strălucitor al acestui fapt, fiind unul dintre cele mai bune jocuri Sonic din ultimii 20 de ani și va fi una dintre cele două titluri oferite prin intermediul PlayStation Plus luna viitoare.

Dacă sunteți un fan al platformelor Sonic 2D, Sonic Mania cu siguranță nu dezamăgesc. Am numit Sonic Mania unul dintre cele mai bune jocuri din 2017 și chiar dacă suntem aproape doi ani de la lansare, merită încă să verificăm cineva care are amintiri frumoase despre epoca Sega Genesis. Chiar dacă nu, Sonic Mania merită încă o descărcare, deoarece este una dintre cele mai bune platforme 2D din jurul.

Nu e un fan al jocurilor retro side-scrolling? Nu vă faceți griji, deoarece al doilea joc de pe PlayStation Plus din iunie este Borderlands: The Handsome Collection . [Borderlands2 Borderlands: The Pre-Sequel și o mare parte din DLC pentru ambele jocuri. Aruncați recent jocul Borderlands Game of the Year în mix și te-ai ocupat de întreaga serie de până acum.
Borderlands: Colecția Handsome va fi liberă la timp pentru versiunea Borderlands 3 deci dacă sunteți nou la serii și doriți a se vedea ce este vorba despre toate agitațiile, este cu siguranță un loc bun pentru a începe. Acest nou lot de jocuri PlayStation Plus va intra live pe data de 4 iunie, astfel încât să vă clarificați spațiul de pe hard disk.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here