O zi după ce Sony a dezvăluit jocurile gratuite PlayStation Plus pentru luna iunie, Microsoft a urmat acest proces prin anunțarea viitoarei game Games with Gold. Ca întotdeauna, vor fi patru jocuri pentru gratis – două pentru Xbox One și două pentru Xbox 360 – și există cel puțin un nume foarte ușor de recunoscut în acest grup. Spuneți-ne: Cum vă simțiți despre portaluri?
                 

Da, Portal este unul dintre jocurile gratuite oferite prin Jocurile cu Aur în iunie. Este greu de imaginat că nu a mai rămas cineva care încă nu a jucat prin Portal dar dacă ești tu, atunci aceasta este șansa ta de a experimenta în sfârșit unul dintre cele mai iubite jocuri de puzzle din jur. Am face referire la tort, dar astfel de glume sunt puțin cam învechite aici în 2019.

Portalul este, de fapt, unul dintre jocurile Xbox 360 de înaltă calitate, iar celălalt fiind Forța Apărării Pământului 2017 . Portalul va fi disponibil între 1 și 15 iunie, cu Forța de Apărare a Pământului 2017 care se va desfășura în direct între 16 și 30 iunie. După cum se întâmplă de obicei, ambele jocuri Xbox 360 din iunie sunt compatibile cu Xbox One, deci dacă jucați pe platforma respectivă, aveți la dispoziție patru jocuri cu nerăbdare luna viitoare.

Primul pe punte pentru Xbox One este NHL 19 . Acesta este destul de explicativ: dacă vă place să vizionați NHL, probabil vă veți bucura și de joc. NHL 19 este ultima intrare în franciza de lungă durată a EA, deși va fi probabil cu doar câteva luni înainte de lansarea EA NHL 20 .

În cele din urmă, jucătorii Xbox One pot aștepta cu nerăbdare copii ale Rivals of Aether, un joc de lupte 2D care are cel puțin puțină inspirație din Super Smash Bros. serie. Pentru un titlu indie, Rivals of Aether sa descurcat destul de bine în turnee profesionale, așa că merită privit dacă ești un fan al jocurilor de lupte. NHL 19 va fi disponibil pentru întreaga lună iunie, în timp ce Rivalii lui Aether vor fi disponibili între 16 iunie și 15 iulie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here