Netflix a anunțat astăzi că a colaborat cu DreamWorks Animation pentru a produce o nouă serie animată bazată pe primul film Jurassic World . Spectacolul este numit Jurassic World: Camp Cretaceous și este programat să debuteze la un moment dat în 2020. Spectacolul este stabilit de fapt în aceeași perioadă ca și Lumea Jurasică din 2015 dar se va spuneți o poveste foarte diferită de film.
                 

În anunțul său de astăzi, Netflix spune că spectacolul urmează șase adolescenți care vizitează un tabără de aventuri care este înființată în celălalt capăt al Isla Nublar, vizavi de parcul tematic Jurassic World. Atunci când Indominus Rex se desprinde de incinta sa și declanșează un lanț de evenimente care amenință vizitatorii parcului, cei șase adolescenți s-au încheiat pe insulă.

"Nu pot ajunge la lumea exterioară, vor trebui să meargă de la străini la prieteni, dacă vor supraviețui", afirmă Netflix. Netflix a publicat astăzi un teaser, pe care îl puteți vedea mai sus, deși nu ne arată mult – doar o fotografie a unui velociraptor care merge prin junglă cu expresia "Evoluția a început" intercalată pe tot parcursul.

În ceea ce privește ideile creative referitoare la franciza Jurassic Park acest lucru nu pare prea rău. Ideea că ar putea fi vizitatori încă blocați pe insulă după ce Jurassic World a fost evacuat este, cu siguranță, unul interesant, așa că, sperăm că Campul Cretacic poate reuși să facă dreptate acelui unghi inteligent.

Așa cum ați putea să vă imaginați, detaliile sunt destul de subți în acest moment. Netflix a dezvăluit că Scott Kreamer și Lane Lueras vor servi drept showrunners și producători executivi în campania Cretaceous cu Steven Spielberg, Frank Marshall și Colin Trevorrow numiți și producători executivi. Zack Stentz, care a ajutat la scrierea scenariilor pentru Thor și X-Men: First Class . Asta e tot ceea ce Netflix dezvăluie deocamdată, așa că vom păstra o ureche la pământ pentru mai multe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here