Dacă sunteți unul dintre cei care au luat noul kit VR al Nintendo Labo, atunci puteți juca atât Legend of Zelda: în VR începând de astăzi. Nintendo a împins actualizări la ambele jocuri care permit sprijinul Labo, permițându-vă să vă afișați comutatorul în căști și să jucați ambele jocuri cu o perspectivă nouă.
                 

Experiența VR diferă între și Super Mario Odyssey dar nici unul nu se aliniază cu ceea ce ne așteptam în mod obișnuit dintr-un joc VR. În timp ce multe jocuri VR sunt titluri de prima persoană ale unor soiuri, atât Odyssey cât și Respirația sălbatică își păstrează perspectivele terțe, ceea ce ne așteptăm să se obișnuiască .

În Super Mario Odyssey modul VR al jocului este limitat la trei "mini-misiuni" pe care le numește Nintendo, amplasate în Cap, la prânz și pe regatele litorale. Asta inseamna ca nu veti putea juca intregul joc in VR, dar veti fi capabili sa incercati provocarile pe care Mario le colecteaza de note si monede muzicale. Pentru a vă scufunda în modul VR, pur și simplu trebuie să selectați opțiunea din meniul principal al jocului.

Totuși, Respirația sălbatică este, totuși, jucabilă în acest mod nou, care poate fi activat prin intrarea în setările jocului după încărcarea unei salvării. Probabil că nu va fi o tona de schimbări de la jocul de bază pentru tranziția sa în VR, deși, din nou, având în vedere faptul că se lipsește de a treia persoană, ne imaginăm că aceasta va fi cea mai mare parte o noutate rece pentru mulți oameni, principala modalitate de a juca acest joc.

Deocamdată, nu știm dacă Nintendo va crea jocuri noi făcute special pentru setul cu cască Labo dincolo de ceea ce este disponibil în kitul VR. Într-adevăr, Switch nu este cea mai puternică platformă când vine vorba de VR, dar jocurile incluse în Kitul VR sunt în mare măsură destul de solide încât sunt încă distractive pentru a juca chiar și fără prea multă putere în spatele lor. Intrați în secțiunea de comentarii și spuneți-vă ce credeți despre noile moduri VR în Breath the Wild și Super Mario Odyssey !

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here