Versiunea Android a jocului Stardew Valley este în sfârșit aproape, aproape, foarte aproape de lansare – și este pe Google Play acum. Acest lucru funcționează ca un fel de înțelegere de preînregistrare și include prețul mobil final: aproximativ 8 dolari, la fel ca pe iOS. Acest joc este versiunea completă a Stardew Valley, deoarece există în altă parte, până la versiunea 1.3. Asta-i totul până la, dar fără a include funcționalitatea multiplayer.

                 

Acest joc este o experiență agricolă, cum ar fi cea pe care nu o mai experimentați niciodată. Dacă nu ai jucat acest joc, asta înseamnă. În acest caz, ați experimentat cu siguranță acest gen de joc înainte – doar pe undeva, altul decât Android. Acest joc este de asemenea disponibil pe iOS (dispozitive Apple) și pe PC, plus Xbox One și PlayStation 4 (PS4).

Este un joc de fermă care înseamnă să se liniștească. Aceasta este o schimbare foarte binevenită a status quo-ului, în special în cazul dispozitivelor mobile, în care firul comun în joc este ÎN FOLOSIREA PIERDERILOR DE FACE ȘI CUMPARAREA ÎN APP. Acest joc are goluri progresive, dar nimic nu vă va da un atac de cord.

Versiunea Android a jocului va include "transferul de date de salvare a PC-ului", deci dacă ați jucat pe desktop, puteți continua jocul pe telefon. Jocul este în plin mod de preînregistrare Google Play chiar în acest minut. De asemenea, rețineți: este evaluat tot (atâta timp cât are vârsta de 10 ani sau mai mult).

SEE TOO: Cele mai bune jocuri din 2016: Valea Stardew

Acest joc a fost creat inițial pentru PC de către un dezvoltator: ConcernedApe (aka Chucklefish Limited). A fost adus pe platforme mobile de către o echipă de dezvoltatori numită "Poliția secretă". Jocul este încă listat la Chucklefish Limited, dar dezvoltarea sa a fost făcută de un echipaj adevărat! Au făcut totul pe versiunea desktop a jocului – plus că au adăugat un pic de funcționalitate numai pentru dispozitive mobile.

Cea mai recentă versiune (pentru iOS), pe care le-ați adăugat prin apăsarea spre zoom, salvați oricând (chiar și atunci când închideți aplicația) și un set de joystick-uri. Un joystick este un joystick virtual, celălalt este un joystick invizibil (alegerea ta). Există o nouă opțiune de atac / atac de buton, un "instrument de auto-atac îmbunătățit și un instrument de ajustare Joypad" în combinația cu capabilități de personalizare în

Cele mai recente actualizări ale PS4 și Xbox One sunt primite – în următoarele câteva luni. Ambele au obtinut actualizarea mare de multiplayer pentru jocul cross-platform. Dezvoltatorul casei Stardew Valley a spus că speră să "elibereze ambele, simultan, în următoarele câteva luni"

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here