În acest moment, laptopurile pentru jocuri sunt în mare parte o cantitate cunoscută. Mulți dintre aceștia utilizează același hardware, astfel încât diferența mare se reduce de obicei la estetică. HP a transformat astăzi întregul concept pe cap, introducând noul Omen X 2S, un nou laptop pentru jocuri cu afișaje duale, ca punct de vânzare primar.
                 

Am văzut companiile încercând să agită tehnologia de afișare pe laptopurile de jocuri înainte, însă abordarea HP pare să fie destul de inteligentă. Afișajul secundar IPS de 1080p este poziționat deasupra tastaturii, dar din moment ce acesta se află în diagonală la 6 inci, probabil că nu îl veți folosi pentru jocuri.

În schimb, HP prevede scenarii în care utilizați cel de-al doilea ecran pentru a afișa lucruri precum Discord, Twitch chat sau Spotify în timp ce vă aflați în joc. Prin punerea acelor programe pe ecranul secundar de atingere, nu va trebui să ieșiți altul din joc pe măsură ce jucați pentru a le vedea. În anunțul său de astăzi, HP a citat un raport Lightspeed din octombrie, care a constatat că 82% dintre respondenți folosesc telefoanele mobile pentru mesagerie în timpul jocurilor, deci este clar că HP vizează o nișă specifică a jucătorilor cu ecran unic prin echiparea Omen X 2S cu al doilea afișaj.

Acest al doilea ecran are mai multe utilizări, pe lângă faptul că arată doar aplicațiile pe care le folosești în timp ce joci jocuri. HP spune că jucătorii vor putea să utilizeze o funcție de "mirroring în timp real" în Centrul de comandă OMEN pentru a tăia, mări și afișa porțiuni ale ecranului principal de pe cel de-al doilea afișaj. De exemplu, ați putea folosi cel de-al doilea afișaj pentru a afișa o versiune mărită a unei mini-hărți în joc sau a unei hrane pentru animale, astfel încât să știți ce se întâmplă în jurul dvs.

Al doilea afișaj pe Omen X 2S este cu siguranță steaua spectacolului, dar restul PC-ului nu este un colț. Omen 2S X este echipat cu un Max-Q RTX 2070 sau Max-Q RTX 2080 de la NVIDIA, cu opțiuni de configurare CPU care se potrivesc la Intel Core i9 9880H. Aveți două opțiuni atunci când vine vorba și de afișajul principal – fie un afișaj IPS de 10,6 ", care rulează la 144Hz, fie un display de 4K de 15,6 inchi la 60Hz.

Evident, Omen X 2S nu este un laptop bugetat de nici o intindere a imaginatiei, incepand de la 2099,99 $. Acesta este doar prețul configurației de bază, astfel încât prețul va deveni și mai mare pe măsură ce schimbați hardware-ul pentru alternative mai puternice. Omen X 2S va fi aici în iunie, iar HP intenționează să lanseze un model de 240Hz la un moment dat în luna iulie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here