În timpul difuzării Nintendo Direct astăzi, Nintendo a dezvăluit că va relua clasicul său joc Boy Boy Legenda lui Zelda: Trezirea Linkului . Jocul a fost lansat pentru prima dată în 1993 pe originalul Game Boy, lansat mai târziu pe sistemul Nintendo 3DS. Ca și cum nu ar fi fost destul de interesant, Nintendo a spus că va lansa remake-ul în acest an.

                 

Link Awakening este cea de-a patra tranșă din franciza The Legend of Zelda și a fost prima din serie care a lansat pe o consoană cu handheld. Jocul pornește de pe insula Koholint, unde jucătorii folosesc legătura pentru a rezolva puzzle-uri și a lua monștri. În timpul jocului, jucătorii trebuie să găsească opt instrumente diferite pentru a-și scăpa.

Titlul a fost un succes masiv la lansarea sa, după ce a vândut mai mult de șase milioane de exemplare la nivel global. În forma sa originală, jocul era monocrom, obținând mai târziu culori pe Game Boy Color. Remake-ul anunțat astăzi de Nintendo va oferi jucătorilor o experiență complet modernă cu privire la comutatorul Nintendo, care va respira viața nouă în clasic.

Nintendo a dat privitorilor o previzualizare destul de extinsă a jocului, dezvăluind că va ajunge cu același stil găsit în A Link between Worlds . Compania nu a oferit o dată de lansare în acest moment, dar a afirmat că va lansa în acest an noua Link's Awakening

Anunțul remake-ului se alătură dezvăluirii lui Super Mario Maker 2 o continuare a jocului original de creare a jocului Nintendo lansat pe Wii U în 2015. Continuarea aduce atât Mario și Luigi, elemente originale și o varietate de caracteristici noi. Nintendo nu a oferit multe detalii în acest moment, dar a spus că va lansa jocul în iunie

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here