Grupul LEGO a anunțat în această dimineață o grămadă de seturi noi de spațiu cosmic, toate acestea fiind inspirat de NASA. Întreaga colecție pentru acest sezon include șapte seturi LEGO CITY Space și un singur LEGO CREATOR Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander. Aceasta este una dintre cele mai mari explozii unice de seturi de spațiu de la LEGO într-un singur sezon de la începutul temei Space LEGO se stabilește acum 40 de ani!
                 

Expertul LEGO CREATOR NASA Apollo 11 Lunar Lander este strâns de 1.087 de bucăți mari și comemorează modulul lunar Eagle. Acest set prezintă prima debarcare reușită a omului pilotat pe lună de acum 50 de ani. Uită-te îndeaproape și vei vedea amprentele pătrate (forma picioarelor LEGO) pe suprafața lunară.

Deasupra, veți vedea acest set în apropiere cu câteva imagini ale ambarcațiunii și astronauților. Veți găsi și câteva piese unice – uitați-vă la strălucirea aurului! Potrivit lui LEGO, piesele noi includ "talpile și panourile de aterizare nou-pentru-iunie-2019, deschiderea camerei și a trapele laser și a unei scări".

Veți găsi o suprafață lunară cu crater, drapelul S.U.A. și plăcuța de identificare a solului Apollo 11 Lunar (de asemenea, nouă pentru luna iunie 2019). Întregul set de măsuri se află la o înălțime de 7 cm (20 cm) înălțime, adâncime de 22 cm și adâncime de 7 cm. Acest set va costa aproximativ 100 $ și va fi disponibil la 1 iunie 2019.

De asemenea, în mix se află șapte seturi LEGO City Space, care sunt disponibile la 1 iunie la nivel global și 23 iunie în SUA. La fel ca cele mai tematice versiuni, există o dimensiune stabilită pentru toate punctele de preț. 60224 – Misiunea Serviciului de satelit este de doar 84 de bucăți mari și costă 10 $. Setul 60225 – Rover Testing Drive este de 202 de bucăți mari și costă în jur de 30 $.

Următorul cel mai mare set este 60226 – Mars Research Shuttle la 273 de piese și un preț de aproximativ 40 de dolari. Setul 60227 – Stația spațială lunară este de 412 bucăți și aproximativ 60 de dolari. Set 60228 – Deep Space Rocket și lansarea de control vă va costa în jurul valorii de $ 100 și este de 837 bucăți mari.

Unul dintre cele mai expansive seturi spațiale lansate în anotimpurile recente este 60229 – Rocket Assembly & Transport la 1055 bucăți. Aceasta va fi in jur de 150 $ – si veti gasi cateva piese geodeze din iunie-2019 (veti gasi si acestea in cateva din celelalte seturi noi de Space).

În cele din urmă există setul pe care nu cred că o voi rezista: 60230 – Pack People – Cercetare și dezvoltare spațială . Acest set se concentrează în mod special pe minifigure – 209 de piese, în jur de 40 $, 14 minifigheri LEGO City: 7 astronauti, reporter, operator de cameră, instructor personal, inginer drone, inginer de rachete, inginer mecanic și botanist, .

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here