Leica M10-P "ASC 100 Edition" a fost dezvăluită astăzi cu un ochi pentru utilizatorii unici și produsele finale. Acesta este un fel de aparat de fotografiat pe care îl obțineți dacă intenționați să faceți ceva pe care nimeni nu la făcut înainte – video-înțelept. Ediția "ASC 100 Edition" a ecuației de aici sărbătorește aniversarea a 100 de ani de la Societatea Americană a Cinematografilor, făcând clar publicul dorit chiar în poarta. Această audiență este alcătuită din oameni care iubesc camerele negre cu lentile izbitoare de aur, în mod clar.

                 

Această cameră se rotește cu un obiectiv Leica Summicron-M 35 f / 2 ASPH și un corp de camera standard Leica M10-P – salvează o siglă ASC pe placa superioară. În interiorul corpului este un software care este unic – include două "moduri Cine Look special adaptate", care nu sunt oferite în altă parte. Dacă istoricul este vreun indicator, nu va dura mult înainte ca aceste moduri să fie ridicate și portate de indivizi terțe – dar vom vedea!

Unul dintre cele două moduri speciale în care poate funcționa această cameră este "ASC Cine Classic", care "simulează un film clasic, analog de film de 35 mm." Celălalt mod unic este un mod "ASC Contemporan". Asta va aduce un "stil digital actual al filmelor contemporane".

Finisajul anodizat al lentilei Leica Summicron-M 35 f / 2 ASPH are rolul de a reaminti utilizatorului un dispozitiv mai vechi. Ea "reinterpretează" lentila de aur a "originalei Ur-Leica" în ceea ce compania spune că este "o modalitate contemporană". Esteticul final este cu siguranță tare, de care poți fi sigur (19459003)

Această cameră include un vizor electronic Leica Visoflex, astfel încât veți vedea exact ce urmează să capturați. Această cameră are, de asemenea, un adaptor Leica M-PL-Mount, astfel încât veți putea folosi astăzi aproape toate lentilele de montare PL mount

Prețurile nu au fost încă distribuite pentru această bucată unică de hardware. Disponibilitatea este setată pentru "toamna anului 2019" și probabil va fi anunțată o dată în această vară a acestui an, 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here