În plus față de noul său model X1 Extreme și platforma ThinkReality, Lenovo a lansat un nou sub-brand numit ThinkBook. Lansarea acestei noi familii de produse este ThinkBook 13s și companionul ThinkBook 14 mai mare, o pereche de laptop-uri destinate întreprinderilor mici și mijlocii (SMB) care au nevoie de notebook-uri portabile și ușor de utilizat.
                 

Lenovo explică faptul că noul său sub-marcă ThinkBook se adresează IMM-urilor care cumpără laptop-uri pentru angajați, dar care necesită garanții și servicii extinse tipice ofertelor întreprinderilor. Laptopurile ThinkBook sunt subțire, portabile și atractive, oferind cumpărătorilor și utilizatorilor cele mai bune din ambele lumi. Lansarea liniei ThinkBook este seria ThinkBook S cu modelele ThinkBook 13s și 14s.

ThinkBook 13s are un ecran IPS de înaltă definiție de 13,3 inchi, cu o luminozitate de 300 nits, o acoperire anti-orbire și suport pentru Dolby Vision. Ramele afișajului sunt subțiri la mai puțin de 5,5 mm, reflectând caracterul general subțire și portabil al noului laptop de afaceri. Sub capota, utilizatorii ajung la un procesor Intel Core i7 de generație 8, GPU AMD Radeon 540X 2 GB, memorie de 16 GB și stocare de până la 512 GB.

Acest model oferă o gamă largă de caracteristici notabile, incluzând un corp din aluminiu, o balama de afișaj plană, microfoane cu câmp dublu și o optimizare a recunoașterii vocii, un cititor de amprente care poate fi utilizat pentru pornire și deblocare laptopul cu o singură atingere și un design anti-scurgere. Conectivitatea este expansivă, incluzând atât porturile USB-C și USB-A 3.1, HDMI, Bluetooth 5.2, recepția WiFi optimizată și suport pentru stația de andocare USB-C.

ThinkBook 14s păstrează același design elegant, oferind în același timp un panou anti-orbire de înaltă rezoluție, de înaltă rezoluție, cu diagonala de 250 nits, de 14 inchi. Raza este un pic mai mică la mai puțin de 4,9 mm, dar utilizatorii se pot aștepta la același cadru din aluminiu, elemente de securitate, balamale, microfoane apropiate câmpului și multe altele.

Spre deosebire de durata de viață a bateriei de 11 ore a modelului ThinkBook 13s, cele 14 mai mari se ras la o oră cu până la 10 ore per încărcare. Lenovo dispune de un număr de accesorii pentru ambele modele, inclusiv setul cu cască USB Stereo USB, rucsacul ThinkPad Professional, adaptorul de călătorie DC 65w și stația de andocare ThinkPad Hybrid USB-C.

Atât modelele ThinkBook 13, cât și modelele ThinkBook 14 vor fi lansate la sfârșitul lunii mai, începând cu prețurile de 729 USD și 749 USD, respectiv.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here