Lenovo și-a luat timp la conferința Accelerate pentru a-și dezvălui noul model ThinkCentre M90n Nano, o serie de desktop-uri miniaturale, care se pretinde a fi cea mai compactă de acest gen disponibilă pe piață. Cel mai mic dintre cele două modele desktop din această serie este de numai o treime din dimensiunea ThinkCentre Tiny, oferind în același timp o economie anuală de energie de până la 30% mai mare comparativ cu desktop-urile tradiționale mai mari. ThinkCentre M90n Nano este asociat modelului M90n Nano IoT pentru medii selectate.
                 

Există un recurs evident la desktopurile miniatură, și aceasta este capacitatea de a economisi spațiu în timp ce asigurați mașina în afara punctului de vedere. Lenovo subliniază faptul că noul său Nano M90n poate fi montat în spatele monitorului, ca exemplu, sau ar putea fi amplasat în locații unde desktop-urile tradiționale nu se potrivesc, de exemplu, pe un raft de bibliotecă. Una dintre caracteristicile cele mai impresionante ale modelului este capacitatea de a fi alimentat de un port USB-C sau un monitor USB-C compatibil.

În ciuda faptului că este foarte compact la dimensiunile de 7,04 x 3,46 x 0,86 inci, ThinkCentre M90n Nano este foarte durabil, cu un rating MIL-SPEC 810G împotriva pericolelor multiple, cum ar fi șocurile, picăturile, umiditatea și praful. Companiile care utilizează noul model se pot aștepta la mai multe funcții de securitate, inclusiv un cip HW TPM 2.0 și slotul de blocare Kensington.

ThinkCentre M90n Nano este disponibil cu opțiuni de procesoare Intel Core 8, plus o memorie de până la 16 GB și două SSD-uri de 512 GB. Dispozitivul utilizează un adaptor de 65 W și dispune de o gamă relativ mare de porturi, inclusiv RJ45 LAN, DisplayPort 1.2, două porturi USB 3.1 Gen 2 și un port USB-C 3.1 Gen 2 în față, alături de o mufă audio combo și USB-A și porturile USB-C din spate.

Alăturați-vă pe desktop-ul compact este modelul similar ThinkCentre M90n Nano IoT, care este fără ventilator, cu promisiunea unei disipări eficiente a căldurii – Lenovo spune că acest model poate gestiona expunerea la șocuri de temperatură neașteptate până la 122F. De asemenea, desktop-ul a fost conceput pentru a gestiona medii de vibrații mai mari, ceea ce face Nano IoT ideal pentru industrii precum producția.

Modelul Nano IoT va fi disponibil cu opțiunile Intel Core i3 și Celeron de generație 8, cu o memorie de până la 8 GB și o memorie de până la 512 GB. M90n Nano va începe livrarea în luna august cu un preț de vânzare anticipat de 639 USD; Nano IoT va fi un pic mai ieftin la 539 USD.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here