Lenovo tocmai a dezvăluit unul dintre cele mai incredibile dispozitive până acum: un PC pliabil bazat pe Windows, conceput pentru directori de afaceri, profesioniști în mișcare, și oricine dorește să se afle pe marginea tehnologiei. Produsul pliabil va face parte din familia populară a ThinkPad X1 a companiei atunci când va ajunge pe piață anul viitor, oferind cumpărătorilor un dispozitiv cu un afișaj flexibil care poate funcționa ca PC primar.
                 

Lenovo și-a dat startul pe piața pliabilă într-o manieră mare cu noul prototip de PC pliabil ThinkPad. Dispozitivul bazat pe Windows va dispune de un ecran OLED pliabil de la LG Display; are o rezoluție de 2K și un raport de aspect de 4: 3, are dimensiunile de 9,6 inci pe jumătate de ecran și 13,3 inci pentru ecranul complet.

Dispozitivul utilizează tehnologia Intel și include o serie de caracteristici notabile, afișajul incredibil de lângă ecran, inclusiv difuzoarele stereo, o pereche de porturi USB-C și o cameră cu infraroșu. În plus față de o tastatură Bluetooth, dispozitivul va oferi utilizatorilor, de asemenea, un stilou Wacom pentru momentele când un stylus este ideal. Cumpărătorii se pot aștepta la o singură încărcare a bateriei pe tot parcursul zilei.

Dispozitivul ThinkPad X1 pliabil va putea să înlocuiască laptopul dvs. pentru a servi ca PC primar, potrivit Lenovo. Dispozitivul folosește o balama de cuplu care permite poziționarea ecranului în diferite unghiuri, în același mod în care un ecran tradițional de laptop poate fi poziționat la un unghi ideal. Lenovo a evitat orice probleme potențiale legate de greutatea maximă prin utilizarea bateriei pentru a adăuga greutate în partea de jos a dispozitivului.

Cumpărătorii se pot aștepta la același nivel de calitate pe care îl obțin de la alte dispozitive ThinkPad; de fapt, Lenovo anticipează faptul că utilizatorii în mod frecvent pliază și deschid aparatul, motiv pentru care a dublat ciclurile de balamale pe care le utilizează pentru a testa produsele laptop. Noul pliabil este rezultatul a trei ani de dezvoltare, oferindu-ne prima noastră viziune asupra viitorului laptopurilor extrem de portabile.

Lenovo va oferi mai multe detalii despre dispozitiv, inclusiv despre disponibilitate, în viitor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here