2019 este anul telefonului pliabil. În timp ce numai câțiva producători de smartphone-uri care pot arunca bani în jurul valorii de astfel de dispozitive, unii producători vor încerca să găsească modalități de a obține costurile pe care le presupune un astfel de dispozitiv. Poate fi un astfel de exemplu, telefonul cu zvonuri telefonul LG, care utilizează două ecrane în loc de unul singur pliabil. Asta este, dacă ar putea să-l tragă cu succes.

                 

Un telefon pliabil, indiferent dacă se îndoaie sau nu, ar necesita utilizarea unui ecran pliabil sau bendabil, cel mai probabil un OLED. Atât Samsung cât și LG își dezvoltă propriul ecran cu afișaj flexibil, dar, la sfârșitul zilei, este încă dificil și scump și este un cost pe care producătorii trebuie să îl transmită clienților

Potrivit mass-media coreeană, LG va încerca să obțină acest lucru prin faptul că nu folosește panouri flexibile. În schimb, acesta va utiliza două ecrane, posibil două panouri de 3 inci, care formează un ecran mai mare de 7 inchi atunci când sunt puse împreună. Deși va exista în continuare costul suplimentar al unui al doilea ecran, ar fi semnificativ mai mic decât un ecran flexibil.

Nu este vorba despre un concept complet nou, folosit inițial de Sony Tablet P și Kyocera Echo în 2011 și urmat de ZTE Axon M în 2017. Cu toate acestea, toate acestea au avut rame groase care au rulat în mijlocul ecranului unificat , rupând iluzia unui singur ecran mare. Ramele au scăzut semnificativ de atunci, dar rămâne de văzut dacă LG poate face acest lucru destul de invizibil.

Dacă reușește, ar putea deveni modelul pe care alți producători de smartphone-uri îl vor urma, ceea ce ar putea, ironic, să-l împingă de pe acea piață de nișă. În prezent, LG încearcă să crească vânzările de smartphone-uri fără a crește costurile de producție și de marketing, motiv pentru care se ocupă de astfel de comenzi rapide de economisire a costurilor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here