Unii numără doar zilele în urmă la următoarea inundație de anunțuri mobile care vor face titluri. În șapte zile, Samsung va face un pic de stropire atât cu Galaxy S10, cât și cu telefonul pliabil. Ceilalți vor urma câteva zile mai târziu, fiecare cu propriile trucuri sau cu o nouă caracteristică strălucitoare. LG G8 ThinQ, pe care l-am auzit și am văzut în ultimele zile, în contrast, pare a fi lipsit de cele mai multe, dacă nu de toate aceste clopote și fluiere. De fapt, unii ar putea numi chiar plictisitor. Și totuși LG G8 ThinQ ar putea fi cel mai bun smartphone premium din 2019.

                 

În acest moment, LG G8 ThinQ nu a fost niciodată scurs atât de mult pentru a avea o imagine completă a ceea ce va avea smartphone-ul. Spre deosebire de comportamentul său tipic, LG a confirmat oficial doar o singură caracteristică pentru viitorul smartphone, o cameră 3D cu timp de zbor care va fi utilizată pentru o mai bună recunoaștere a feței, printre altele. Ar putea fi, de asemenea, folosit pentru gesturi de mână fără atingere, pe care LG le-a tachinat în trecere.

În afară de aceasta, hardware-ul LG G8 ThinQ este de așteptat să fie la sfârșitul "obișnuit" al spectrului. Nu va faceti nici o greseala, va avea cel mai bun cel mai bun din acest an. Acesta este Snapdragon 855, cu 6 sau chiar 8 GB de memorie RAM, un ecran QHD + "FullView" fără unghi larg, posibil sistemul său audio Boombox și un scaner tradițional de amprente pe spate.

Ceea ce nu a fost menționat în nici o scurgere sau speculație este la fel de convingător. Nu are un design fără sticlă și fără buzunare. Nu există ecrane duale, spate glisante sau camere ascendente. Cu siguranta nu este un ecran pliabil sau flexibil. Nici măcar un scaner de amprente pe ecran. Nimic din caracteristicile care au făcut titluri în ultimele luni

De fapt, cele mai recente redări ale dispozitivului "confirmă" designul tradițional LG G8 ThinQ. Da, există o notă largă, dar acest lucru este obișnuit în comparație cu găurile de perforare care vin în modă. Există doar două camere pe spate, spre deosebire de minimul de trei așteptat în viitoarele nave emblematice. Și, cel mai important, există încă o mufă pentru căști.

Da, ați putea crede că toate acestea, de fapt, de pe smartphone, în măsura în care hype merge. LG G8 este, fără îndoială, o provocare de marketing pentru compania a cărei afacere mobilă continuă să fie în roșu. Dar gândiți-vă la modul în care smartphone-urile s-au schimbat drastic în design și caracteristici în ultimul an sau cam asa ceva, de la crestături la fascicule la scanere de amprente digitale pentru a apărea sisteme de răcire cu carbon pentru toate corpurile de sticlă. Totul se schimbă într-un ritm accelerat, companiile încercând să țină piața de la plată. Totul trece ca o neclaritate și consumatorii se lasă uneori să se întrebe dacă ultimul este într-adevăr cel mai mare sau dacă va rămâne așa în șase luni.

Mocurile vin și pleacă, dar LG a fost întotdeauna unul care să rămână neschimbător esențial. Un telefon puternic la un preț mai mult sau mai puțin accesibil, cu o experiență curată Android, toate înfășurate într-un design pe care toate generațiile, trecut și viitor, îl vor cunoaște. Sigur, există cu siguranță spațiu de îmbunătățire, cum ar fi evitarea unor boot-uri notorii sau accelerarea actualizărilor Android. Dar, atunci cand totul si toata lumea se schimba intr-un ritm mai rapid decat tine, LG G8 ThinQ, datorita simplitatii sale, ar putea foarte bine sa devina partenerul mobil stabil si neschimbat, de care au nevoie multi utilizatori

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here