Cu doar cateva saptamani ramase inainte de MWC 2019, LG a inceput sa-si croiasca stilul de a-si imbunatati viata pentru viitoarele smartphone-uri emblematice. Ultima dată, sa concentrat asupra primului său telefon de 5G, considerat a fi numit LG V50 ThinQ, care va lansa alături de versiunea obișnuită a modelului G. Acum, compania a dat telefonului un nume de neimaginat, LG G8 ThinQ, si arata cum camera sa orientata in fata cu ceasul de timp se va diferentia de competitie

                 

Această tehnologie nu este nouă, deoarece unele camere de la Huawei, OPPO, Vivo și Xiaomi au pus senzori ToF pe spate. De fapt, acest senzor particular, Infineon REAL3, nu este nici nou. Este acelasi senzor care a fost folosit pe ASUS ZenFone AR inapoi in 2017 pentru a-si da capabilitatile AR in cadrul programului Project Tango defunct al proiectului

Ce este ușor nou, totuși, este utilizarea sa pe partea frontală a unui telefon. Mai mult decât pentru aplicațiile de realitate augmentate, un senzor ToF ar putea "vedea" fața unui utilizator în 3D, ceea ce, după cum probabil ați ghicit, îl face ideal pentru recunoașterea 3D a feței. De asemenea, LG susține că tehnologia este utilizabilă atât în ​​interior, cât și în exterior, deoarece nu este afectată de lumină din surse externe.

Recunoașterea corectă, sigură și falsă a feței a fost unul dintre drepturile de laudă ale utilizatorilor iPhone datorită senzorului TrueDepth al Apple. Dacă toate funcționează ca anunțate, LG G8 ThinQ ar putea oferi aceleași încredere și cu sistemul său de recunoaștere a feței cu timp de zbor. Sperăm că va exista și mai mult pentru smartphone decât pentru asta.

LG G8 ThinQ, împreună cu LG V50 ThinQ 5G, este programat să debuteze pe 24 februarie la MWC 2019 din Barcelona. Care dintre cele două telefoane va avea sistemul de control al gesturilor fără atingere este încă necunoscut, dar LG V50 are deja prea mult în ceea ce privește caracteristicile care ar lăsa G8 ușor dezavantajos.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here