S-ar putea sângera din trimestrul după sferturi de pierderi, dar nu numără LG din jocul smartphone încă. Nu a aruncat în prosop și este, de fapt, bullish, împingând telefoanele mobile înainte, în ciuda tuturor cotelor. Ultima sa strategie este de a pune ouale în coșul de AI, făcând propriul cip de inteligență artificială dedicată, încă anonim, în speranța de a-și diferenția telefoanele de concurenții săi.
                 

Nu este primul OEM care își face propriul cip de motor "neural" pentru smartphone-uri. Huawei poate fi creditată pentru că a declanșat această tendință, iar Apple și Samsung au urmat exemplul. Curios, Qualcomm, cel mai mare producător de cipuri mobile, nu are un silicon dedicat pentru AI și utilizează pur și simplu toate miezurile și procesoarele sale existente în acest scop.

Ideea unui chip AI dedicat, totuși, este de a descărca acele treburi în ceva ce nu va trebui să preluați CPU-ul principal sau să-l trezi în mod inutil. Pentru LG AI Chip, care probabil are nevoie de un nume de marketing fantezist, acele treburi includ inteligenta vizuala pentru recunoasterea obiectelor in spatiu, inteligenta vocala pentru voce si vorbire si inteligenta produs pentru detectarea schimbarilor in mediul inconjurator. LG promite, de asemenea, capacitatea de a procesa video și audio pentru a recunoaște emoțiile și comportamentele.

Avantajul de a avea un cip dedicat este că procesarea se poate realiza offline, fără a fi nevoie de o conexiune la rețea. Reduce timpul pentru comunicația dintre telefon și un server de la distanță. Mai important, înseamnă că toate datele pot fi păstrate în siguranță pe telefon și în interiorul cipului.

În timp ce toate acestea sună grozave pe hârtie, acesta nu a fost încă testat în practică. Telefoanele LG au fost întotdeauna bune cu noile tehnologii. Din păcate, aceștia nu au fost niciodată suficienți pentru a-și spori vânzările. Dacă aceste noi capacități AI vor fi suficiente pentru a salva LG, va trebui să așteptăm ca următorul telefon să fie afișat.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here