LG ar putea avea un televizor OLED care să poată fi lansat în acest an, însă a riscat să-i umbrească pe propriul său pilot cu instalarea incredibilă a lui LG OLED Falls la CES 2019 în această săptămână. Cea mai recentă lansare a unei serii de demonstrații Consumer Electronics demonstrează demnitatea companiei de afișare, vine după Tunelul LG OLED în 2017 și canionul LG OLED în 2018.

                 

Dacă aceste experiențe v-au închis în OLED, atunci instalarea CES 2019 a fost despre inundarea simțurilor. O lățime de 65 de picioare și o înălțime de 20 de picioare, folosește 260 de ecrane

112 dintre acestea sunt panouri plate, de 55 de inci. 76, deși au fost îndoite într-o formă concavă, în timp ce 72 sunt convexe. În total, ele formează un val de arc, care se întinde peste capetele privitorului, împreună cu valuri de afișaj care coboară spre podea.

După cum v-ați aștepta, un astfel de ecran mare necesită și o grafică destul de impresionantă. Pentru aceasta, LG a optat pentru scenele deșertului, a oceanului, diferite modele de lumină și, desigur, cascade. Muzica potrivită împlinește experiența.

În timp ce, evident, nimeni nu este probabil să instaleze o instalare ca aceasta – chiar și mai mică – la domiciliu, este un exemplu solid pentru ceea ce face OLED special. În timp ce am văzut câteva încercări ale LG și Samsung de a împinge televizoarele OLED curbate în ultimii ani, gradul de flexibilitate a fost întotdeauna relativ scăzut. Cu toate acestea, posibilitățile pe care le-a prezentat LG cu aceste ecrane digitale îndoite reflectă mult mai aproape de potențialul real al tehnologiei.

Critic, pixelii care alcătuiesc un afișaj OLED se auto-iluminează. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de un panou LCD, nu există cerințe pentru un strat separat de iluminare; în acest proces, ecranul este mai subțire și ușurează curba. Abilitatea de a produce panouri OLED pe un substrat plastic, mai degrabă decât sticlă, face ca crearea unor forme convexe și concave să fie mai fezabilă.

Toate acestea vor fi comercializate sub formă de LG Signature OLED TV R, care a câștigat premiul SlashGear Best of CES 2019 în categoria TV. Prin rularea panoului OLED ca o ușă de garaj glisantă, acesta se potrivește unui set de 65 de inch într-un factor de formă mai apropiat de o bara de sunet mare.

LG spune că semnătura OLED TV R va fi lansată pe piața din Statele Unite în primăvara anului 2019. Prețul nu a fost confirmat în acest moment, deși, fără îndoială, va fi mai ieftin decât LG OLED Falls, suntem încă așteptând ceva de udare în gama de cinci cifre.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here