În mai puțin de două săptămâni, LG va face un pumn de două ori la MWC 2019 pentru a încerca să-și inverseze averile. Dar chiar înainte de a anunța LG G8 ThinQ și LG V50 ThinQ 5G, face ceva puțin ciudat în Coreea. Poate că pentru a oferi ceva ce fanii mărcii pot avea un buget limitat, lansează LG Q9 în casa sa. Singura problemă este că ar putea fi un an prea târziu pentru a face o diferență.

                 

Modelul LG Q9 One nu este chiar nou. Am auzit pentru sosirea programată luna trecută, ceea ce face puțin ciudat că a durat o lună întreagă pentru a fi disponibilă. În special având în vedere faptul că acest LG Q9 unul, atunci când este dezbrăcat de toate de marketing, LG G7 One este într-adevăr anunțat înapoi în luna august a anului trecut. La fel ca non-unu LG Q9 a fost într-adevăr un rebranded LG G7 Fit.

Pentru a fi corect, G7 One, și prin urmare acest LG Q9 unul, este oarecum important. Ele sunt LG primul și până acum doar telefoane Android One. În timp ce LG a fost relativ bine comportat atunci când a venit la instalarea de bloatware, a devenit acum notoriu pentru actualizările sale lente și neregulate Android. Cu un telefon Android One, este mai mult sau mai puțin obligat să introducă actualizări lunare. Probabil că ajută acele actualizări să vină direct de la Google oricum.

Telefonul în sine ar fi fost un telefon emblematic dacă ar fi lansat în 2017 sau chiar la începutul lui 2018. Am alergat pe chipul Qualcomm Snapdragon 835 și am pair cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă. Ecranul QHD + de 6,1 inchi are designul FullVision fără fir. Și, în ciuda designului, acesta are într-adevăr doar o cameră de 16 megapixeli pe ea în spate și un shooter selfie de 8 megapixeli în față.

LG va vinde LG Q9 unul în Coreea începând cu 15 februarie pentru 599,500 KRW, aproximativ 534 dolari. Acesta va fi disponibil doar de la rețeaua LG LG U +, cu toate acestea, ceea ce te face să te întrebi strategia de a anunța telefonul în acest moment

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here