Se pare că LG se străduiește într-adevăr să facă un splash mare în acest an. Pentru prima dată, va lansa atât smartphone-urile G, cât și seria V, în același timp. Desigur, nu vor fi exact aceleași și nu doar pentru că vor arăta diferite. Așa cum am mai spus, LG va utiliza linia V pentru a introduce noi tehnologii pe smartphone-urile sale. Împreună cu LG G8 ThinQ, care se poate dovedi a fi destul de "normal", LG va lansa și V50 ThinQ, primul său telefon de 5G.

                 

Această asociere a primului său telefon 5G cu seria LG V a fost mai mult sau mai puțin implicită atunci când compania a tachinat caracteristicile care vor fi pe acel telefon care schimbă jocul. A continuat să o compară cu LG V40 ThinQ și acum știm de ce. În loc să fie o variantă a modelului LG G8, va fi în schimb un succesor al navei V de anul trecut.

Potrivit postului propriu LG, LG V50 ThinQ 5G nu va veni doar cu capabilități 5G grație Snapdragon 855, ci va avea și o cameră mai mare de răcire a vaporilor pentru a ține pasul cu volumul de lucru crescut. De asemenea, va exista o baterie de 4.000 mAh pentru a alimenta modemul 5G de foame. Potrivit raportului publicației coreene Electronic Times, va avea și un sistem de gesturi fără atingere sugerat de invitația MWC a LG

Asta pleacă destul de mult LG G8 ThinQ cu nimic mult să se arate luna viitoare. Pe lângă upgrade-urile așteptate, va fi o navă tradițională LG oferită celor care nu vor putea să-și permită prețul de 1.300.000 KRW (1.164 dolari) pentru LG V50 ThinQ. Sau pentru cei care nici măcar nu prevăd posibilitatea de a utiliza o rețea de 5G în următorii câțiva ani

Cu lansarea lansată în acest an a LG V în martie, care lasă slotul târziu pentru 2019 deschis pentru un telefon pliabil. Acestea fiind spuse, această schimbare în strategie ar putea însemna și un alt lucru. Așa cum se zvonește înainte, LG G8 ThinQ ar putea fi ultimul telefon G de acest gen.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here