Nu lăsa niciun indiciu despre telefoanele cu ecran dublu, plombabil sau modular, dar LG a confirmat practic două lucruri care vor fi revelatoare luna viitoare. Deși nu este vorba despre un buzzword de 5G, invitația LG la evenimentul său de presă MWC 2019 pare să confirme zvonurile că va avea un smartphone care nu va cere să-l atingi sau chiar să-l vorbești doar pentru ao folosi.

                 

Este aproape anti-smartphone-ul dacă luați în considerare modul în care smartphone-urile sunt definite în zilele noastre prin ecrane tactile mari și interfețe touch-based. Dar un smartphone "fără contact" nu este de fapt o idee nouă. La un moment dat, ZTE a realizat aproape unul prin proiectul său CSX. În ciuda popularității sale, proiectul nu a reușit să strângă fonduri pentru ao face reală.

Dar în timp ce Hawkeye de la ZTE folosea funcția de urmărire a ochilor pentru a oferi un control minim la mâini libere, LG pare să adopte o abordare diferită. Confirmând o scurgere de la mass-media coreeană, clipul scurt MWC 2019 al LG arată o mână care face un gest plin de bucurie pentru a spune "Ajunge la atingere". Este o sugestie nu atât de subtilă încât va introduce "gesturi de aer" pentru a oferi un alt mod de a controla telefoanele în afară de comenzile directe sau vocale

LG a împărtășit, de asemenea, un inforgraf care spune că practic joacă și jocul 5G. Ea a chestionat o mie de utilizatori în Coreea și SUA pentru a întreba despre așteptările lor de 5G. Amuzant, mai mult de jumătate nu știau că de fapt au nevoie să cumpere un nou telefon compatibil cu 5G pentru a utiliza 5G și că nimeni nu pare prea preocupat de preț. Cu alte cuvinte, LG ar putea stabili scena pentru un dispozitiv scump de 5G de mare viteză.

Dacă aceste două caracteristici vor fi într-unul și același smartphone, rămâne întrebarea. Și dacă este sau nu telefonul său pliabil sau modular rămâne necunoscut. Dacă sunteți curioși atunci, după cum spune LG, salvați data pentru evenimentul de presă din 24 februarie la MWC 2019 din Barcelona.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here