Fiind Congresul Mondial al Mobile, este firesc să vedem atât de mulți producători de smartphone-uri și accesorii care își dezvăluie lucrurile în acea săptămână. Totuși, de cele mai multe ori, ei încearcă să se desprindă unul de altul pentru a-și maximiza timpul pe scenă. Dar dacă este vorba despre accident, intenție sau soartă, se pare că cel puțin trei dintre cei mai mari producători de smartphone-uri își vor face anunțurile în aceeași zi, ceea ce ar putea copleși atât participanții la eveniment, cât și cei care au privit.

                 

Samsung, ca întotdeauna, va rămâne departe de inundațiile MWC și își va organiza propriul eveniment Unpacked 2019 pe 20 februarie. Compatriotul și rivalul LG, totuși, va dezvălui LG G8 în 24 februarie. Spre deosebire de scurgerile anterioare, Mass-media coreeană a raportat acum că emblema LG va avea într-adevăr camere triple în loc de doar două. Fie că va anunța și telefonul pliabil sau semi-modular, presupunând că sunt două lucruri diferite, este încă necunoscut.

LG însă nu va rămâne singur în acea zi. Xiaomi va avea al doilea partid MWC pe 24, de asemenea. În plus față de dezvelirea primului său telefon de 5G, OEM din China va arăta, de asemenea, un prototip al telefonului pliabil. Acesta din urmă ar fi cu siguranță interesant, deoarece Xiaomi a fost relativ tăcut pe acest front.

Dar așteptați, mai este unul! Huawei este anunțat că are același anunț în aceeași zi. Acesta va anunta camera tripla P30 si camera cvadruplu P30 Pro pe 24. Și, surpriză, surpriză, va arăta, de asemenea, telefonul pliabil pe care l-ar fi lăudat și de anul trecut. Acest telefon pliabil va fi probabil și mai scump, având în vedere că acesta ar putea fi și primul telefon de 5G al lui Huawei

Sony, pe de altă parte, poate fi suficient de inteligent pentru a-și păstra propria zi chiar după aceea. Vine 25 februarie, va anunta Xperia Z4. Acestea fiind spuse, s-ar putea sa se alature OPPO cu tehnologia de zoom de 10x si HMD Global cu lentilele penta Nokia 9 PureView, astfel incat inca exista riscul de a fi obtinut.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here