Lansat la sfârșitul anului 2015, Lumia 950 XL, alături de HP Elite x3, a fost ultimul mare Windows Phone. Dar, cu hardware-ul vechi și un sistem de operare învechit, telefonul pare să fie complet inutil acum. În mod ironic, se pare că a obținut, de fapt, o renaștere în popularitate grație unor câteva hack-uri noi. Dar acum, datorită muncii cumulate a câtorva astfel de tinkerers, aproape oricine poate instala cu ușurință Windows 10 pe ARM pe Lumia 950 XL și prelungi utilitatea dispozitivului într-un mod complet diferit

                 

Aceasta ar fi trebuit să fie punctul culminant al încarnării mobile Windows. Sau cel puțin așa au sperat fanii în planurile Microsoft Windows 10 Mobile. Abilitatea de a rula un sistem de operare "real" Windows 10 pe un smartphone ar fi fost minunat, deși nu poate fi practic. Cel puțin acum credincioșii pot testa dacă această teorie are sens în practică.

Instalarea versiunii bazate pe ARM a Windows 10 a fost posibilă de ceva vreme, dar procesul a fost dificil și greu. Dar, datorită activității dezvoltatorului José Manuel Nieto, utilizatorii mai puțini îndrăzneți din punct de vedere tehnic pot încerca și ei. Ei au nevoie de deblocarea Lumia 950 XL, dar, din fericire, Microsoft a oferit instrumentul WPInternals ca un cadou de rămas bun pentru credincioșii Windows Phone

Instrumentul va necesita descărcarea a câteva fișiere pe care Nieto le distribuie pentru comoditate. Modificările și avertismentele obișnuite se aplică atunci când instalați un sistem de operare neacceptat pe un telefon care nu mai este acceptat. Dar pentru cei cu adevărat îngrijorați, pot chiar boot dual între Windows 10 Mobile și Windows 10 pe ARM.

Bineînțeles, Lumia 950 XL rulează pe hardware vechi, care nu este menit să ruleze oricum o versiune desktop Windows. În afară de considerentele de performanță, aventurierii vor avea de a face și cu o interfață care nu a fost proiectată pentru un astfel de ecran mic. Totuși, Windows pe ARM este cel puțin suportat, spre deosebire de Windows 10 Mobile.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here