Panasonic a dezvăluit noua cameră Lumix S1H cu cadru fără oglindă, primul model care suportă vreodată înregistrarea video de 6K / 24p 3: 2, potrivit companiei. Această adăugare completă a cadrelor din seria Lumix S susține, de asemenea, înregistrarea filmului "cinematografic" în rezoluții de 5,9 K / 30p 16: 9 și rezoluții de 10-bit 4K / C4K 60p. Panasonic spune că noul său model S1H oferă un spațiu larg de culoare și gradare bogată, care este "practic egală cu" ceea ce primesc utilizatorii de la camerele de cinema.
                 

Panasonic se concentrează puternic pe aspectul video al noului său model Lumix, ducând acasă punctul în care consumatorii pot maximiza utilizarea senzorului de cadru întreg prin intermediul opțiunilor video de 6K și 5.9K. Modelul S1H se evidențiază printre alte camere digitale cu lentile intermediare cu cadru integral, pentru a oferi capabilitatea de înregistrare video pe 4 biți de 4K / C4K 60p menționate mai sus.

Aparatul foto este destinat profesioniștilor care au acces la mai multe formate de înregistrare cheie, dintre care 4: 3 Mod Anamorphic. Acest model de cameră include, de asemenea, V-Log / V-Gamut cu 14 sau mai multe opriri din gama dinamică, pe care Panasonic arată că este aproape același cu cel oferit de Cinema VariCam. Compania se mândrește că S1H poate captura culori foarte precise, inclusiv textura "reprodusă fidel" a pielii umane.

Videoclipurile înregistrate cu S1H sunt compatibile cu filmele VariCam și Lumix GH5 / GH5S V-Log. Potrivit Panasonic, fiecare mod de înregistrare oferit de S1H poate fi folosit pentru înregistrarea continuă a înregistrărilor video la temperatura de funcționare certificată. Acest model se alătură camerelor existente S1 și S1R Lumix S.

Aceasta este dimensiunea completă a detaliilor camerei Lumix S1H lansată vineri de Panasonic. Dacă totul se desfășoară în conformitate cu programul, compania intenționează să lanseze noul său model fără oglindă în întregime în acest sezon de toamnă, însă informațiile despre disponibilitate și preț nu au fost eliberate în acest moment.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here