Astro, compania din spatele Luna Display și Astropad, lansează o actualizare majoră a software-ului, care va îmbunătăți drastic performanța. Conform testelor proprii ale companiei, trebuie să vă așteptați la fel de mult ca o creștere de performanță de 100% atunci când vine vorba de latența și rata de reîmprospătare.

Luna Display vă permite să utilizați iPad-ul ca al doilea monitor pentru laptop. De exemplu, dacă călătoriți și nu puteți lucra fără un afișaj extern, puteți utiliza Luna Display pentru a muta ferestrele MacOS pe afișajul laptopului și iPad-ul dvs.

Unii oameni l-au folosit, de asemenea, cu un server de acasă. De exemplu, puteți utiliza Luna Display pentru a controla un Mac Mini utilizând un iPad, o tastatură wireless și un mouse wireless. Nu mai ești legat de un birou.

Comparativ cu aplicațiile similare, Luna Display se bazează pe un hard-hardware. Acest mic dispozitiv USB-C sau Mini DisplayPort emula un afișaj. În setările Mac, se pare că ați conectat un afișaj standard chiar dacă este doar o cheie mică.

Astropad este o aplicație separată pentru profesioniștii creativi. Vă permite să reflectați afișarea pe Mac și să utilizați Photoshop cu creionul dvs. Apple. Ambele se bazează pe același motor de randare.

Și actualizarea de azi este totul despre performanță. Datorită unei mulțimi de optimizări, obțineți o latență medie de 11,3 ms atunci când utilizați una dintre aceste aplicații cu un MacBook Pro de 13 inch, un iPad Pro de 11 inch și un cablu USB. Pe Wi-Fi, obțineți o latență de 22,4 ms.

Când vine vorba de rata cadrelor, este un pic mai greu de cuantificat. Dar Astro a comparat produsele sale cu soluțiile concurente și crede că aveți șanse mai mari de a atinge 60 de cadre pe secundă folosind produsele Astro

Astro a comparat afișajul Luna cu afișajul Duet și displayul de aer. Și este interesant să vedem că compania raportează o performanță mai bună decât Duet.

Duet a lansat recent și actualizează pentru a profita de accelerarea hardware. În acel moment, Duet a susținut că soluția sa a fost mai rapidă și mai ieftină decât Luna Display. Este clar că acest spațiu se mișcă repede, iar rezultatul este mai bun pentru toată lumea.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here