La tastatura WWDC 2019, Apple a făcut revelația oarecum surprinzătoare a iPadOS, împreună cu câteva caracteristici pe care utilizatorii iOS i-au cerut de mai mulți ani. Asta include suportul mouse-ului, memoria externă USB și, pentru unele widget-uri de pe ecranul de start. Acesta din urmă este ceva probabil că puțini se așteaptă să se întâmple, dar Apple pare să aibă o mulțime de surprize în magazin. Inclusiv moartea aproape ironică, dar neanunțată, a funcției de bord MacOS.
                 

Acordat, tabloul de bord nu poate fi una dintre cele mai populare caracteristici ale sistemului macOS, care merge până la momentul în care a fost numit "Mac OS X". Lansat în 2011 cu Mac OS X 10.4 Tiger, tabloul de bord a oferit utilizatorilor un fel de "al doilea desktop", dar unul în care pot pune widget-uri și se pot afișa pe celelalte ferestre pentru acces rapid. Acesta a devenit una din trăsăturile de bază ale sistemului de operare desktop Apple, care, chiar dacă nu este la fel de utilizat pe scară largă, absența acesteia face destul de mult zgomot.

Applesophy raportează că încercarea de a convoca tabloul de bord în ultimul beta pentru MacOS Catalina nu a făcut nimic. Chiar și forțând că prin trucuri Terminal a mers fără succes. Pictograma pentru tabloul de bord din ecranul Aplicații a fost redusă la un semn de întrebare, reflectând pictograma iTunes, acum depreciată.

Scrierea pe perete pentru tabloul de bord a început cu câțiva ani în urmă cu OS X 10.10 Yosemite. Apple a început să deturneze tabloul de bord în acel moment și chiar să îl dezactiveze în mod implicit. Este chiar mai dificil să găsiți tabloul de bord pentru al activa. Următorul pas ar fi să-l omorâți în tăcere, dar fără să-l fi surprinzător.

Probabil că vor exista puține lacrimi vărsate pentru tabloul de bord, mai ales că multe dintre widgeturile sale au devenit depășite sau înlocuite de caracteristici găsite în altă parte. Este pur și simplu ironic faptul că atunci când Apple aduce widgeturi de pe ecranul iPadOS, le ucide pe MacOS.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here