Numerele cheie ale WWDC sunt, în primul rând, un loc pentru a afla despre actualizările de software primite pentru diferitele platforme ale Apple, iar MacOS se află într-unul mare cu MacOS Catalina. După cum se zvonește de multe ori în plumb până la WWDC, MacOS Catalina va împărți iTunes în trei aplicații diferite: Apple Music, Apple Podcasts și Apple TV. Gone este aplicația singulară plină și lentă pe care iTunes a devenit-a lungul anilor și în locul ei se ridică trei aplicații noi care, sperăm, își vor îndeplini sarcinile mult mai repede.
                 

Fiecare aplicație este destul de simplă în ceea ce face. De exemplu, veți utiliza în continuare Muzică Apple pentru a sincroniza muzică de pe computer cu telefonul dvs. (ceea ce se întâmplă acum printr-o bară laterală în aplicație, și nu într-o fereastră de tip pop-up) și unde veți accesa Apple Servicii muzicale. Podcast-urile, pe de altă parte, vor sincroniza redarea pe toate dispozitivele dvs. toate vă permit să căutați episoade și spectacole specifice, în timp ce Apple TV va suprapune toate canalele și conținutul dvs. și va permite redarea HDK 4K pe Mac-uri mai moderne.

În timp ce fiabilitatea iTunes split este cu siguranță o caracteristică importantă care vine în MacOS Catalina, nu este singurul lucru nou care a fost anunțat astăzi (evident). Vom vedea o nouă funcție numită Sidecar, care vă permite să utilizați iPad-ul ca al doilea afișaj pentru Mac. Acest lucru va fi deosebit de util pentru cei mai artisti dintre noi care folosesc Apple Pencil împreună cu iPad-urile lor.

Pe ​​lângă aceasta, sistemul macOS își va consolida accesibilitatea prin lansarea de controale vocale (care vor fi disponibile și pe iOS și iPadOS), în timp ce "Find My" va combina funcționalitatea Find My iPhone și Find My Friends pentru a vă ajuta localizați un MacBook lipsă, chiar dacă se întâmplă să fie offline. Screen Time va face saltul de la iOS la macOS pentru a vă oferi informații despre obiceiurile dvs. de utilizare, iar cei care folosesc un Mac cu un cip T2 vor putea pune un blocaj de activare pentru a vă bloca computerul și pentru al face mai puțin atrăgător la hoți.

În cele din urmă, Apple va lansa un nou set de API-uri care îi vor face mai ușor dezvoltatorilor să-și distribuie aplicațiile iPad pe Mac. Aceste instrumente se vor lansa în această toamnă, împreună cu o serie de îmbunătățiri pentru unele aplicații de la Apple. Vom avea mai multe informații pentru dvs. atunci când Apple o împărtășește, deci stați la dispoziție pentru asta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here