Fundația Pi Raspberry Pi a dezvăluit un nou proiect – un magazin real. Dacă locuiți în Cambridge în Regatul Unit, puteți cumpăra acum o grămadă de dulce de mazare Pis, pentru a vă scufunda și a dezvolta unele lucruri interesante.

Raspberry Pi a fost întotdeauna despre a face codificarea mai accesibilă. Și un spațiu fizic de retail se potrivește cu factura. Fundația a dezvoltat o gamă de computere ieftine, cu un procesor bazat pe ARM, o grămadă de porturi, Wi-Fi și Bluetooth.

Cel mai recent model pilot, modelul Raspberry Pi 3 Model B + costă doar 35 USD. Dar dacă doriți ceva mai mic și mai ieftin, există și alte modele pentru diverse nevoi.

Poate că ai nevoie de un computer mic pentru un proiect de internet-de-lucru. Puteți opta pentru Raspberry Pi 3 Model A + pentru 25 de dolari în acest caz. Ea are un RAM puțin mai puțin și porturi mai puține, dar funcționează destul de mult ca orice Raspberry Pi. Există și modele eficiente din punct de vedere energetic, care costă mai puțin de 10 $ – modelele Raspberry Pi Zero

Nu m-am gândit niciodată la magazinele Raspberry Pi. Dar videoclipul de introducere face un caz puternic în favoarea unui astfel de magazin. Gama de produse devine puțin complicată și este întotdeauna bine să discutați cu cineva despre proiectele dvs.

În plus, fundația poate folosi acest magazin ca o vitrină pentru câteva exemple reci. De asemenea, puteți cumpăra bunici, cum ar fi cani și jucării pline. Acea tastatură și mouse-ul alb și roșu arată prea rău.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here