În urma unui zvon care pretinde cât de mult vine confirmarea de la omul însuși: Mark Hamill este vocea păpușarului chucky ucigaș în Play Reboot a copilului. Filmul a fost dezvăluit într-o remorcă luna trecută alături de anunțul unei premiere din vara anului 2019; vine de la Orion Pictures, care a tachinat o poftă futuristă pe filmul de groază retro.
                 

Citește: Jocul pentru copii reboot teases rochie papusa chucky cu AI omicidă

Hamill însuși și-a confirmat rolul în Jocul Copilului 2019 într-un anunț la WonderCon în timpul prezentării lui Orion, în conformitate cu Termenul limită. Deși cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca Luke Skywalker într-o serie de filme Star Wars, Hamill are o istorie extinsă în voce care acționează printre jocuri, filme și televiziune, printre altele.
Jocul pentru copii va lansa în teatre pe 21 iunie, introducând audiențe la o nouă versiune a filmului de groază care a dat naștere unei francize de lungă durată. Rebootul va include Aubrey Plaza alaturi de Hamill ca vocea lui Chucky si a lui Gabriel Bateman ca fiind copilul nemultumit si chinuit al spectacolului.

Rebootarea se va concentra pe papusa iconică Chucky, deși una care – cel puțin bazată pe remorca oficială – îmbracă o grămadă de tehnologii avansate și inteligență artificială. Sufletul de omucidere care locuiește în filmul original Chucky pare să facă o revenire – posibil în formă digitală – în remake-ul, dar multe întrebări despre poveste rămân fără răspuns în acest moment.
Rebootul jocului al lui Play are un scenariu bazat pe filmul original, deși este greu de spus câte elemente pot rămâne credincioase în tranziția către o lume în care există inteligența artificială. Trailerul oficial este legat mai sus, dar trebuie avertizat că există reprezentări de violență și că este posibil NSFW.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here