Telefoanele inteligente au devenit mai scumpe în ultimii ani, chiar dacă au existat doar câteva din inovațiile recente care au schimbat cu adevărat modul în care interacționați cu telefonul. Nu este deloc surprinzător faptul că din când în când, există un interes mult mai mare pentru telefoanele mid-range, sub- $ 500. În S.U.A., noul Pixel 3a de la Google, cu camera sa superbă, aduce multă credibilitate acestui segment. În afara S.U.A., puteți obține de multe ori un telefon emblematic pentru mai puțin de 500 de dolari, ceea ce nu face ca niciun compromis să fie asociat în mod obișnuit cu un telefon cu rază medie. Deci, atunci când Meizu mi-a cerut să arunc o privire la noul său model pilot de 16, care are aproape (aproape) tot ceea ce v-ați aștepta de la un telefon high-end Android nu am rezistat

Meizu, desigur, este, în esență, un total necunoscut în S.U.A., chiar dacă are o prezență globală semnificativă în altă parte. După o săptămână, cu cea mai recentă emblematică a sa, care prezintă cea mai recentă scanner de amprente Snapdragon 855 din seria Qualcomm am ieșit impresionat de ceea ce oferă compania, mai ales având în vedere punctul de preț. Pe piața din S.U.A., Pixel 3a de 399 dolari poate părea o afacere bună, dar pentru că multe mărci ca Meizu, Xiaomi, Huawei și alții au fost închise.

Este ciudat faptul că aceasta este acum o caracteristică diferențiantă, dar primul lucru pe care îl veți observa atunci când începeți este ecranul notchless. Modelul dual-sim 16s trebuie să aibă una dintre cele mai mici aparate de fotografiat selfie prezente pe piață, iar barele reale, mai ales când sunt comparate cu ceva asemănător cu Pixel 3a, sunt minime. Acest compromis funcționează pentru mine. O să iau o dimensiune mai mică în fiecare zi. Ecranul AMOLED de 6,2 inci, protejat de geamul Gorilla, este clar și strălucitor, deși poate mai puțin saturat decât este necesar.

Cititorul de amprente din afișaj funcționează foarte bine, deși este puțin mai îngrozitor decât cititorii dedicați pe care i-am folosit în trecut.

Cu cipul de 855 și memorie RAM de 6 GB, nu este deloc surprinzător faptul că telefonul se simte bine. Pentru a fi sincer, este adevărat pentru fiecare telefon, deși, chiar și în mijlocul gamei. Cu excepția cazului în care sunteți un jucător, este foarte greu să împingeți un telefon modern la limitele sale. Testul real este modul în care această viteză se află în timp, și nu este ceva ce putem judeca acum.

Calitatea generală a construcției este excelentă, dar în timp ce spatele din plastic este foarte frumos, este, de asemenea, a) ciudat să vedeți un plastic din spate pentru început și b) suficient de alunecos pentru a vă aluneca pe birou și a cădea pe podea chiar și cu un unghi ușor.

Pielea Meizu's Flyme face treaba și adaugă câteva caracteristici utile, cum ar fi un recorder încorporat. Sunt parțial lansatorul de pixeli al Google, iar un Flyme se simte puțin limitat în comparație cu lansatoarele de terțe părți. Nu există, de exemplu, niciun sertar de aplicații, astfel încât toate aplicațiile dvs. să trăiască pe ecranul de pornire. Personal, m-am dus destul de repede la Microsoft Launcher, deoarece este mai aproape de ecosistemul în care trăiesc oricum. Fiind capabil să facă acest lucru este unul dintre avantajele Android, la urma urmei.

Meizu oferă, de asemenea, o serie de controale de gesturi care înlocuiesc butoanele standard Android. Acestea pot sau nu pot funcționa pentru dvs., în funcție de modul în care vă simțiți despre interfețele bazate pe gesturi.

Nu am efectuat teste de baterii oficiale, dar bateria mi-a durat cu ușurință printr-o zi de utilizare obișnuită

Aceste zile, totuși, telefoanele sunt cu adevărat despre camerele de luat vederi. Meizu a ales cel mai recent senzor Sony de 48 de megapixeli pentru camera principală și un senzor de 20 de megapixeli pentru obiectivul său teleobiectiv care oferă zoom optic de până la 3x. Aparatul foto are o stabilitate optică a imaginii, care, combinată cu stabilizarea software-ului, face mai ușoară realizarea de imagini cu lumină slabă și înregistrări video fără mișcări (deși sistemul 4K nu conține sistemul anti-shake al Meizu)

În timp ce puteți seta camera să producă de fapt o imagine de 48 de megapixeli, setarea standard combină o valoare a luminii de 4 pixeli într-un singur pixel. Acest lucru face pentru o imagine mai bună, deși aveți opțiunea de a merge pentru toate cele 48 de megapixeli dacă doriți cu adevărat. Performanța pe timp de zi a camerei este foarte bună, deși poate nu este destul de în concordanță cu alte telefoane emblematice. Chiar strălucește când lumina se estompează. În timpul nopții, camera este foarte competitivă și Meizu știe asta, astfel încât compania a adăugat chiar și două moduri distincte de noapte: una pentru fotografiere în mână și una pentru când ați pus telefonul în jos sau utilizați un trepied. Există, de asemenea, un mod pro cu controale manuale.

În caz contrar, aplicația camerei foto oferă toate funcțiile obișnuite pentru modul portret pe care v-ați aștepta astăzi. Zoom-ul 2x funcționează excelent, dar la 3x, totul începe să se simtă puțin artificial și ușor spălat. Se va face într-o strângere, dar e mai bine să te apropii de subiectul tău.

Privind la aceste caracteristici, merită să ne amintim prețul telefonului. Nu faci prea multe compromisuri la mai puțin de 500 de dolari și ar fi frumos să vezi mai multe telefoane de acest calibru aflate în vânzare în SUA. Chiar acum, se pare că OnePlus 7 Pro la 669 dolari este cel mai bun pariu dacă vă aflați în SUA și căutați un telefon emblematic, fără prețul emblematic.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here