Există un nou telefon de la Meizu, care nu are porturi, butoane, fără sloturi. Acesta este Meizu Zero, un smartphone care duce minimalismul la un nou nivel. Spre deosebire de restul industriei smartphone-urilor (cu câteva excepții notabile), acest smartphone nu ezită să elimine toate bucățile și piesele inutile din experiența smartphone-urilor. Dar a mers prea departe?

                 

Acesta a fost locul logic viitor pentru iPhone pentru a ateriza. La fel ca și alte produse Apple, Apple ar fi eliminat toate părțile pe care utilizatorul nu vrea să le trateze. Nu este nevoie să țineți evidența unui cablu, nu vă faceți griji cu privire la obținerea apei în oricare dintre porturi sau găuri de mic, numai ecranul smartphone la stânga pentru a se ocupa.

Dar este corect pentru Android?

UPDATE: Meizu Zero nu are câteva găuri de microfon, ceea ce explică ratingul IP de mai jos. Într-o zi vom fi gata pentru telefonul fără gaură!

În Meizu Zero obținem următoarele specificații. Rețineți că aceste specificații au fost partajate pentru prima oară oficial astăzi. Până acum am văzut șocuri puțin sclipitoare despre acest dispozitiv – aproape ca și cum Meizu ar fi fost destul de mic și suficient de atent încât să rămână complet secret în dezvoltarea acestui telefon

Meizu Zero are un afișaj de 5,99 inch 1080 x 2160 pixeli cu o sticlă armată curbată de 2.5D în față. Inside este un procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu Adreno 630 GPU și rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare Meizu, Flyme 7. Flyme continuă să se bazeze pe Android – dar versiunea Android nu a fost încă împărtășită de companie.

Acest dispozitiv funcționează cu tehnologia mSound 2.0, care, într-un fel – magic – utilizează afișajul ca și difuzor, precum și o cască. Întregul dispozitiv este rezistent la praf și apă IP68 – ceea ce înseamnă că poate fi sub apă timp de până la 30 de minute. Acest lucru implică faptul că trebuie să existe o anumită formă de cusătură de-a lungul dispozitivului, sau vom vedea ceva mai mult ca IPFOREVER – nu?

Compania încă mai are nevoie de aprobarea de reglementare necesară în China pentru eSIM în interior, atunci dispozitivul va fi lansat în China. Acest punct a fost remarcat de către Meizu în dimineața aceasta – ca atare, probabil că nu intenționau să dezvăluie dispozitivul până în această săptămână. Nu până nu au văzut că Vivo Apex 2019 urma să fie dezvăluit – dar vom vedea!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here