Într-o săptămână în care AMD, Intel și Qualcomm au făcut deja anunțuri importante, ieri, la Microsoft Computex, Taipei a fost relativ scăzută. În loc să dezvăluie noi produse, compania a sugerat ce vrea într-un sistem de operare modernizat. Interesant, postul de blog al Microsoft despre keynote nu menționează Windows, crezând că speculațiile că dezvoltă un nou sistem de operare "super-securizat".

Potrivit postului de blog al lui Nick Parker, vicepreședinte corporativ al vânzărilor de dispozitive și de dispozitive, un sistem modern de operare ar trebui să permită "agilitatea form factor" prin faptul că este suficient de flexibil pentru a fi integrat în diferite tipuri de dispozitive pentru că anul trecut compania a sugerat noi adăugări la linia de suprafață, pe care unii le-au speculat ar putea însemna că linia adaugă un smartphone.

El a adăugat că un sistem de operare modern ar trebui să includă actualizări fără sudură, realizate invizibil în fundal, fără a forța oamenii să oprească folosirea calculatoarelor și să fie siguri implicit, prevenind atacurile prin separarea statului de sistemul de operare și calculul aplicații.

Un sistem de operare modern ar fi în permanență conectat la LTE 5G și va utiliza AI pentru a ajuta aplicațiile să devină mai eficiente. De asemenea, ar sprijini diferite tipuri de intrări, inclusiv stiloul, vocea, atingerea și chiar capacitatea de a vă folosi ochii pentru a controla aplicații sau pentru a scrie două lucruri care ar putea genera mai multe speculații că noul sistem de operare va fi dezvoltat cu produse mobile posibil Telefon de suprafață) și laptopuri ușoare sau cu ecran dublu în minte.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here