Chiar dacă există și câteva companii care nu vor găzdui în acest an conferințele de presă tip E3, se pare că Microsoft va fi greu. Zvonurile spun că putem vedea următoarea generație de console Xbox dezvăluite oficial la spectacol și este o presupunere sigură că vom afla mai multe despre Project xCloud, platforma viitoare de streaming a Microsoft. Pe lângă toate aceste speculații, șeful Xbox Phil Spencer a confirmat că Microsoft va avea o mulțime de jocuri de primă clasă pentru a se prezenta în timpul conferinței sale de presă E3.
                 

Câți? În tweet-ul pe care îl vedeți mai jos, Spencer spune că Microsoft va avea 14 titluri pentru Xbox Game Studios pentru a vorbi, astfel că emisiunea sa E3 2019 va fi cu siguranță o aventură plină de viață – mai plină decât a fost vreodată. Evident, Spencer nu spune ce dintre aceste jocuri sunt, dar presupunem că există în special unul care va primi o mulțime de atenție.

Acest joc, desigur, este Halo Infinite . Nu avem încă o dată de lansare a filmului Halo Infinite și nici nu am văzut vreun material de joc din acesta. Faptul că va veni pe PC și se presupune că Xbox următoarea generație a Microsoft face ca aceasta să fie cea mai mare lansare Halo într-o perioadă lungă de timp, deci cu siguranță ne-am pariat pe E3 2019.

De asemenea, există Gears of War 5 care a fost dezvăluit la E3 de anul trecut și încă nu are o dată precisă de lansare. Chiar ieri, am aflat că Gears of War 5 va fi printre primele titluri pentru Xbox Game Studios, pe care Microsoft le va oferi prin Steam, și cu o lansare lansată pentru un anumit punct în 2019, probabil ne așteptăm să aflăm mai multe despre la E3.

Dincolo de asta, nu există o tona de jocuri confirmate în curs de dezvoltare la Xbox Game Studios, așa că ne vom păstra degetele încrucișate pentru câteva surprize. Conferința de presă Microsoft E3 2019 începe la ora 13:00 Pacific, duminică, 9 iunie, și vom acoperi toate anunțurile sale chiar aici, la SlashGear. Rămâneți tunat, pentru că, indiferent de ce anunță Microsoft, ar trebui să fie un spectacol mare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here