Pare a fi o societate obsedată de ecran în aceste zile, fie pe telefoane, fie pe computere. Adevărul este că, dacă am putea avea mai multe ecrane, am sări pe ele fără un al doilea gând. Din păcate sau din fericire, există doar atât de multe ecrane pe care le puteți permite și stoarceți într-o locație fizică. O soluție ar fi să aveți un număr aproape nelimitat de ferestre virtuale pe care le puteți plasa oriunde în spațiu virtual, ceea ce este exact ceea ce Mt. Proiectul de cercetare Rogers vă propune să faceți acest lucru.
                 

Ideea și implementarea nu sunt chiar noi. Microsoft însuși a jucat deja cu ferestre virtuale în Windows Mixed Reality / Holographic. Acestea fiind spuse, experiența MR continuă să se concentreze mai mult pe noile interfețe și interfețe noi, în timp ce Mt. Rogers pare mai concentrat pe aducerea ferestrelor tradiționale și a aplicațiilor la VR, dar cu capacități suplimentare.

Mt. Rogers pune accentul pe "optica romanească, tehnici noi de redare a textului și o experiență a utilizatorilor optimizată pentru scenariile tradiționale de productivitate (ex. Office, navigare, dezvoltare)". Cu acest tip de tehnologie, puteți să vă plopi oriunde, să puneți pe cască și să începeți să tastați pe tastatura laptopului.

Desigur, asta presupune o mulțime de lucruri, în primul rând că oamenii vor fi deschisi ideii de a purta o căști VR în public. Pentru Mt. Rogers va fi util, va trebui să fie tipul de set cu cască care în mare parte ocolește restul lumii, însă, în viitor, aceasta nu mai poate fi o cerință dificilă. Dar fără o intrare vizuală externă, tastarea pe ceva va fi destul de dificilă pentru majoritatea oamenilor.

Există, de asemenea, considerații privind siguranța și securitatea atunci când nu aveți nicio idee despre ce se petrece în jurul dvs. Va fi ceva timp înainte să putem folosi în siguranță și confortabil aplicațiile VR în public, dar, dacă nu ne oprim dependența de ecran, acest lucru ar putea fi foarte bine viitorul.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here